Cum platesc

Metode de plata:

 

1. Plata online - cu cardul

Selectati plata cu cardul daca doriti sa platiti online, cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati Stripe. Tranzactiile operate prin Stripe sunt operate la cele mai inalte standarde de securitate. In acest moment, Stripe accepta carti de credit/debit Visa sau MasterCard.                                                                                                         

*daca valoarea cosului este mai mica de 50 de lei, plata se va face obligatoriu cu cardul.

 

2. Plata la livrare – ramburs la curier

Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat. Plata va include si costul transportului.

 

3. Plata in farmacie

Comanda se achita la ridicarea coletului din farmacia selectata. Plata se poate efectua atat numerar, cat si cu cardul.

 

4. Comenzile care contin medicamente fara prescriptie medicala

Aceste produse se achita doar online si pot fi achizitionate doar de catre persoane fizice. La achizitionarea medicamentelor fara prescriptie medicala (OTC) de pe site-ul www.drmax.ro, veti avea de completat un formular cu informatii legate de starea de sanatate a beneficiarului medicamentelor comandate. Dupa plasarea comenzii si transmiterea formularului completat, veti fi contactat de Farmacistul Dr. Max pentru validarea comenzii dvs. Dorim sa ne asiguram pe aceasta cale ca medicamentele pe care le primiti sunt cele mai potrivite pentru nevoia pe care o aveti.

 

5. Plata la locker Easybox

Comanda se achita direct la locker in momentul ridicarii comenzii din Easybox, doar cu cardul. Valabil doar pentru comenzile plasate la Easybox.