Dureri de gat (70)

Sortare dupa
Salvigol pentru adulti, 30 tablete, Aboca

Suplimente alimentare

Descriere:Salvigol BIO reprezinta un ajutor important pentru tratamentul starilor de iritaţie ale gatului. Datorita proprietatilor formulei,
32.39 Lei
Stoc epuizat
Sintusin, 12 comprimate, Zdrovit

Suplimente alimentare

Sintusin comprimate cu extract de Lichen Islandez si radacina de Nalba-mare ajuta la ameliorarea simptomelor de raguseala si gat iritat acoperand cu un strat hidratant membranele mucoase ale gatului si laringelui, creand un film protector.
Extract de cimbru, 50ml, Plantextrakt

Suplimente alimentare

Extract vegetal concentrat, fabricat conform Farmacopeei Homeopate Germane, care are ca nivele de actiune: plamani, paraziti intestinali, tuse, aparat digestiv, cai respiratorii superioare.
Sintusin, 24 comprimate, Zdrovit

Suplimente alimentare

Sintusin® cu extract de Lichen Islandez si radacina de Nalba-mare ajuta la ameliorarea simptomelor de raguseala si gat iritat acoperand cu un strat hidratant membranele mucoase ale gatului si laringelui, creand un film protector.
Proposept MED, 20 comprimate, Fiterman

Suplimente alimentare

Dispozitiv medical pe baza de ingrediente naturale standardizate care calmeaza iritatiile din gat si are actiune protectoare la nivelul mucoasei orofa
13.89 Lei
Stoc epuizat
Sintusin Kids, 24 comprimate, Zdrovit

Suplimente alimentare

Sintusin Kids comprimate cu extract de Lichen Islandez ajuta la ameliorarea simptomelor de raguseala si gat iritat acoperand cu un strat hidratant membranele mucoase ale gatului si laringelui, creand un film protector.
Dureri de gat

Dureri de gat

Suplimente alimentare pentru dureri de gat