Cereale (24)

Sortare dupa
Cereale BIO cu orez de la 5 saptamani, 250g, Topfer

Mama si copilul

Topfer Organic Cereale orez de la 5 saptamani este o mancare dietetica pentru tratamentul dispepsiei infantile (diaree la copii), se va utiliza doar in urma prescriptiei medicului.
14.29 Lei
Stoc epuizat
Cereale Bio cu orez lapte si vanilie de la 4 luni, 200g, Topfer

Mama si copilul

Produs obtinut din culturi organice, nu contine gluten, se prepara la apa. Cerealele Bio Topfer cu orez cu lapte si vanilie sunt fabricate folosind lapte si cereale organice - nu contin gluten, sunt satioase si usor digerabile pentru sugarii de peste 4 luni
12.39 Lei
Stoc epuizat
Cereale Bio cu orez si lapte de la 4 luni, 200g, Topfer

Mama si copilul

Cerealele Topfer Bio gris de orez cu lapte sunt potrivite de la 4 luni, in cadrul unei alimentatii diversificate, fiind satioase si usor digerabile, produse cu lapte si cereale provenite din agricultura organica. Nu contin gluten, arome sintetice, coloranti si conservanti.
Fulgi de cereale ecologice cu fructe, 200g, Hipp

Mama si copilul

Fulgi de cereale ecologice- cu fructe. Din a-X-a luna, prima masa a zilei devine o parte importanta a dietei copilului dumneavoastra. Acesta are nevoie de energie pentru a-si incepe ziua.
11.39 Lei
Stoc epuizat
Cereale Somn Usor din grau cu 5 fructe pentru +8 luni, 250g, Nestle

Mama si copilul

Nestle ofera o gama completa de produse pentru dezvoltarea bebelusului tau. Succesul Nestle este construit pe strategia „Nutrition, Health and Wellness”. Alimentele si bauturile formeaza baza activitatii Nestle, si ne dorim sa oferim cele mai gustoase si sanatoase produse pentru fiecare moment al zilei si pentru toate etapele vietii, furnizate intr-o maniera convenabila.
Cereale

Cereale

Cereale pentru bebelusi si copii