Centrum

Sortare dupa
In special in perioada de crestere, aportul suficient de vitamine, minerale si oligoelemente este de o importanta esentiala pentru copii si adolescenti.
Centrum Complet de la A la Zinc este un supliment alimentar cu vitamine, minerale si luteina pentru adulti.
Supliment alimentar cu vitamine, minerale, oligoelemente, Ginseng si Ginkgo biloba pentru adulti.
Centrum Silver 50+ pentru barbati este un supliment formulat special pentru nevoile acestora, pentru a sustine functiile aparatului muscular, pentru memorie, inima si vedere.
Centrum pentru barbati ofera o gama completa de vitamine, minerale importante si oligoelemente esentiale, relevante pentru organismul barbatilor.
Centrum Silver 50+ pentru femei este special conceput pentru nevoile nutritionale specifice ale femeilor cu varsta de peste 50 de ani.
10 vitamine si minerale esentiale, sub forma de jeleuri delicioase, cu aroma mixta de fructe.
Centrum Immunity Vitamin C Max contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la metabolismul energetic normal. Este un supliment alimentar cu vitamine si minerale, continand 1000 mg vitamina C si vitamina D.
Centrum Complet de la A la Zinc este un supliment alimentar cu vitamine si minerale pentru adulti.
Centrum pentru femei ofera o gama completa de vitamine, minerale importante si oligoelemente esentiale ce ofera multiple beneficii si sustine nevoile nutritionale ale femeilor. Contine niveluri ridicate de calciu, vitamine, fier si acid folic, avand o formula completa, special creata pentru cerintele moderne.
Centrum Silver 50+ Complet de la A la Zinc este un supliment alimentar imbunatatit, pentru optimizarea beneficiilor zilnice asupra sanatatii.