OPI

Sortare dupa
Pila de unghii Edge Silver File 180/400 granulatie este perfecta pentru finisari in cazul unghiilor tehnice. Fata cu granulatie 180 permite crearea contururilor si modelarea accesoriilor, iar fata cu granulatie 400 netezeste striatiile si elimina imperfectiunile.
Lacul de unghii Tickle My France-Y Nail Lacquer este un lac de unghii de inalta calitate, cu o formula unica si consistenta bogata, ce ofera o aderenta optima, o culoare uniforma bej si un luciu intens.
Alunecand usor si uniform, Gel Break Protector Top Coat formeaza un strat defensiv deasupra unghiilor, protejandu-le impotriva unor daune sau rupturi suplimentare.
Crema pentru ingrijirea intensiva a mainilor, cu o formula bogata in ingrediente active ce contribuie la hranirea in profunzime a pielii, o protejeaza impotriva uscarii si a imbatranirii. Fortifica unghiile si inmoaie cuticulele pentru a asigura o manichiura impecabila.
Lacul de unghii Passion Nail Lacquer este un lac de unghii de inalta calitate, cu o formula unica si consistenta bogata. Are o nuanta de roz, ofera o aderenta optima, o culoare uniforma si un luciu intens.
Lacul de unghii Gel Break Color Barely Beige este ideal pentru pielea in nuante inchise. Un strat transparent de culoare ofera unghiilor un aspect natural perfect. Nu necesita uscare in lampa LED si este disponibil in trei nuante concepute pentru a completa perfect un spectru larg de tonuri de piele.
Lacul de unghii Gel Break Properly Pink este un kit de tratamente imbogatit cu hialuronat de sodiu, vitamine si extract de bambus. Acest strat unic de stralucire serveste la imperfectiunile si decolorarile unghiilor, punand bazele pentru o manichiura perfecta.
Imbogatita cu hialuronat de sodiu, vitamine si extract din bambus, aceast ser lucioas mascheaza decolorarea si imperfectiunile unghiei, in timp ce pune bazele unei manichiuri perfecte cu GEL BREAK. Utilizati impreuna cu Gel Break Sheer Color si Protective Top Coat. Nu necesita uscare in lampa LED.
Lacul de unghii Happy Anniversary Nail Lacquer este un lac de unghii de inalta calitate, cu o formula unica si consistenta bogata, ce ofera o aderenta optima, o culoare uniforma si luciu intens.
Uleiul pentru unghii si cuticule ProSpa este un produs profesional pentru ingrijirea optima a unghiilor si a cuticulelor, cu o formula ultra-nutritiva ce le protejeaza, le reface si le fortifica.
Tratamentul este special conceput pentru ingrijirea unghiilor naturale sensibile si predispuse la exfoliere, cu o formula fara formaldehida ce fortifica unghia si previne craparea, ruperea si exfolierea.
Lacul de unghii Got The Blues For Red Nail Lacquer este fabricat in SUA, cu nuante rezistente si pigmentate ce se aplica uniform pe toata suprafata unghiei. Finisajul cu particule stralucitoare ofera un luciu briliant unghiilor.
Lacul de unghii Lady in Black Nail Lacquer este un lac de unghii de inalta calitate, cu o formula unica si consistenta bogata, ce ofera o aderenta optima, o culoare uniforma si luciu intens.
Lacul de unghii Tiramisu For Two Nail Lacquer este un lac de unghii de inalta calitate, cu o formula unica si consistenta bogata, ce ofera o aderenta optima, o culoare uniforma crem si un luciu intens.
Crema protectoare pentru maini unghii si cuticule ProSpa Protective are o formula bogata in ingrediente active ce contribuie la hranirea in profunzime a pielii, o protejeaza impotriva uscarii si a imbatranirii, fortifica unghiile si inmoaie cuticulele pentru a asigura o manichiura impecabila.
Creionul cu ulei pentru unghii si cuticule ProSpa To Go este un produs profesional pentru ingrijirea optima a unghiilor si a cuticulelor, cu o formula ultra-nutritiva ce le protejeaza, le reface si le fortifica.
Lacul de unghii Brilliant High Shine Top Coat ofera un finisaj superb cu stralucire ridicata. Daca iti plac unghiile stralucitoare, atunci acesta este produsul perfect pentru tine deoarece ofera literalmente un nivel de stralucire care nu poate fi egalat.
Pila de unghii Edge Silver File este perfecta pentru redarea formei unghiei si pentru finisari in cazul unghiilor tehnice. Fata cu granulatie 180 permite crearea contururilor si modelarea accesoriilor. Designul Edge ofera un control ferm pentru modelarea precisa, iar pila permite o miscare mai rapida si mai eficienta.
Lacul de baza pentru protectia unghiei naturale OPI este special conceput pentru a proteja unghia naturala in timpul purtarii lacului de unghii, prevenind aparitia petelor pe suprafata acestora.
Preparatul OPI Pro Spa asigura ingrijirea profesionala a unghiilor. Ajuta la indepartarea cuticulelor uscate, aspre si dure din jurul unghiilor. Aceasta crema hraneste unghiile si cuticulele, hidrateaza si hraneste pielea.
Lacul de unghii Gel Break Too Tan-Tilizing este special conceput pentru a fi utilizat in cadrul sistemului Gel Break, disponibil in 3 nuante nude translucide ce ofera unghiilor un aspect natural, ingrijit si elegant, completand in mod ideal toate tonurile de piele.
Lacul de unghii Lincoln Park After Dark Nail Lacquer este un lac de unghii de inalta calitate, cu o formula unica si consistenta bogata, culoare violet, ce ofera o aderenta optima, o culoare uniforma si luciu intens.
Tratamentul pentru intarirea unghiilor Nail Envy + culoare Bubble Bath este special conceput pentru a oferi unghiilor o ingrijire completa, avand o formula imbogatita cu proteine de grau si calciu ce contribuie la fortifierea unghiei, protejand-o impotriva craparii, exfolierii si ruperii.
Topul de sigilare cu uscare rapida RapiDry Top Coat are o formula creata pe baza tehnologiei inovatoare OPI Wear Extended, ce asigura o rezistenta maxima a culorii, precum si uscarea rapida a lacului de unghii, oferind un luciu intens si prevenind eficient ingalbenirea si estomparea culorii.