Mia Calnea

Sortare dupa
Pila pentru picioare Folky este rezistenta la apa datorita a doua suprafete de lac care protejeaza lemnul impotriva apei si umezelii, si protectia anti-bacteriana SILD pentru o utilizare sigura.
Mia Calnea Premium + este alegerea perfecta pentru utilizatorii avansati de pedichiura de acasa.
Marimea si forma Pilerka au fost alese optim, astfel incat aceasta se afla in cea mai buna pozitie posibila in mana femeii, iar cureaua elastica protejeaza impotriva alunecarii in timpul tratamentului.
Paleta anticelulitica CeluStoper Pro reprezinta un instrument inovator pentru a lupta impotriva celulitei.
Mia Calnea® este regina absoluta a produselor de ingrijire pentru picioare si calcai.
Paleta anticelulitica CeluStoper reprezinta un instrument inovator pentru a lupta impotriva acestui vechi vrajmas al femeilor - celulita.
Pernitele are o serie de functii pentru a va proteja picioarele: acestea prezinta abraziune, amelioreaza incordarea de pe calcaie si reduc durerea in calcaie.
Pila pentru picioare Standard este rezistenta la apa datorita a doua suprafete de lac care protejeaza lemnul impotriva apei si umezelii, si protectiei anti-bacteriene Sild, pentru o utilizare sigura.
Pernitele au o serie de functii pentru a va proteja picioarele: acestea prezinta abraziune, amelioreaza incordarea de pe calcaie si reduc durerea in calcaie. Protejeaza calcaiele impotriva abraziunii si impiedica apasarea incaltamintei.
Pila pentru picioare Aero Fiter are o forma ergonomica care se adapteaza perfect la picior, astfel incat eficienta de abreziune a pielii creste cu 40%.