Shoti Maa

Sortare dupa
Un ceai ayurvedic de exceptie, din gama Shoti Maa Chakras, gama axata pe echilibrarea celor 7 chakre.
Un ceai ayurvedic de exceptie, din gama Shoti Maa Chakras, gama axata pe echilibrarea celor 7 chakre. Cea de-a treia Chakra este explorarea puterii personale.
Gama de ceaiuri este adaptata calatoriei noastre in perioadele de tranzitie ale zilei - o bautura care poate oferi o experienta de a fi in fluxul vietii.
Acest ceai ofera echilibru si sprijin elementului eter, important pentru spatiul care inconjoara totul. Ceaiul este minunat de baut atunci cand doriti sa va bucurati de linistea voastra interioara.
Starea noastra naturala nu este una de bucurie? Eliberati stresul, astfel incat bucuria sa poata intra. Ceaiul contine un amestec dulce si incantator de cicoare, coji de cacao, lemn dulce si scortisoara.
Acest ceai cu honeybush, anason si salvie ofera sprijin si echilibru elementului Pamant. Produsul este certificat ecologic.
Gama de ceaiuri Sundial de la Shoti Maa - ceaiuri adaptate calatoriei noastre in perioadele de tranzitie ale zilei - o bautura care poate oferi o experienta de a fi in fluxul vietii. Produsul este certificat ecologic.
Gama de ceaiuri Sundial de la Shoti Maa – ceaiuri adaptate calatoriei noastre si pentru perioadele de tranzitie ale zilei – o bautura care poate oferi o experienta de a fi in fluxul vietii.
Acest ceai ofera echilibru elementului de apa. Este un ceai extraordinar pe care sa-l luati atunci cand va simtiti depasit de starea dumneavoastra emotionala. Produsul este certificat ecologic.
Ceaiul ofera echilibru si sprijin pentru elementul de aer, important pentru miscare si activitate - mentala, fizica sau spirituala.
Rasfatati-va simturile, inspirati relaxarea si incurajati satisfactia. Ceaiurile Peace on Earth sunt o invitatie la odihna, la relaxare si la descoperirea pacii noastre interioare
Un ceai ayurvedic de exceptie, din gama Shoti Maa Chakras, gama axata pe echilibrarea celor 7 chakre. Natura chakrei a doua este creativitatea. Este legata de fluxul de emotii si de atractia opusului.
Un ceai ayurvedic de exceptie, din gama Shoti Maa Chakras, gama axata pe echilibrarea celor 7 chakre.
Un ceai ayurvedic de exceptie, din gama Shoti Maa Chakras, gama axata pe echilibrarea celor 7 chakre. Natura celei de a 4-a Chakre este dragostea si compasiunea. Este punctul de unde sa dati si sa primiti.
Acest ceai ofera echilibru si sprijin pentru elementul de foc, care este conectat cu digestia si puterea de transformare. Ceaiul este bun de consumat atunci cand doriti sa va energizati sistemul.
Ceaiurile Peace on Earth sunt o invitatie la odihna, la relaxare si la descoperirea pacii noastre interioare. Aici avem un ceai care iti da senzatia de legatura cu toate fiintele vii.
Gama de ceaiuri Sundial de la Shoti Maa - ceaiuri adaptate calatoriei noastre in perioadele de tranzitie ale zilei - o bautura care poate oferi o experienta de a fi in fluxul vietii.