MedTextile

Sortare dupa
Bandajul elastic de glezna este recomandat in caz de leziuni ale gleznei, entorse, artrite, artroze, reabilitare dupa scoaterea pansamentului din gips.
Orteza se utilizeaza in caz de traume ale articulatiilor genunchiului, entorse de ligamente, artrita, artroza, in timpul reabilitarii dupa gips. De asemenea, este utilizat pentru prevenirea luxatiilor si traumelor comune in timpul exercitiilor fizice.
Utilizat in cazul unor suprasolicitari sportive, luxatii, entorse ale articulatiei radio–carpiene, dupa indepartarea pansamentului din ghips sau prevenirea recidivelor dupa accidentari.
Utilizat in cazul unor suprasolicitari sportive, luxatii, entorse ale articulatiei radio–carpiene, dupa indepartarea pansamentului din ghips sau prevenirea recidivelor dupa accidentari.
Lambostatul are 4 atele detasabile din otel ce asigura o fixare corecta  si fiabila in zona sacrolumbala a coloanei vertebrale.
Lobostatul din plastic asigura un sprijin suplimentar in zona lombosacrala a coloanei vertebrale pentru o postura cat mai corecta.
Acest lombostat elastic ajuta la restabilirea tonusului muscular dupa interventii chirurgicale sau dupa nasteri, prevenirea dilatarii suturilor postoperator.
Se recomanda utilizarea in timpul durerilor de spate cauzate de radiculita, osteocondroza, discuri alunecate si proeminente, curburile coloanei vertebrale sau trauma.
Orteza elastica pentru glezna 7021 are forma anatomica si este confortabila pentru utilizarea de zi cu zi
Orteza lomboscacrala are patru striatii incorporate si este utilizata pentru fixarea coloanei toracale, lombare si superioare a coloanei sacrale (Th10-L5), stabilizarea articulatiilor si ligamentelor coloanei vertebrale, corectarea dezechilibrului muschilor paravertebrali in coloana lombara si, de asemenea, pentru indepartarea presiunii articulatiilor, ligamentelor si muschilor spatelui inferior. Utilizata corespunzator aceasta corecteaza si stabilizeaza coloanal vertebrala dupa o trauma sau operatii.
Orteza reprezinta un tratamentul si prevenirea bolii degenerative a discului, a discurilor intervertebrale bombate (proeminente mai mari de 10mm) sau a etapelor incipiente ale mai multor hernii de discuri (Th10-L5), radiculopatii, lumbago, sciatica, traume, dureri cronice la nivelul coloanei lombosacrale.
Se utilizeaza in cazul unor leziuni ale incheieturii mainii sau ale articulatiei degetului mare, entorse, artroze, artrite, bursite, precum si in perioada de reabilitare dupa scoaterea pansamentului din gips, pentru profilaxia luxatiilor obisnuite sau traumelor in timpul sportului.
Orteza este fabricata din doua tipuri de tesaturi: una dintre ele cu o flexibilitate minima in partea frontala ce limiteaza efectiv mecanica peretelui toracic, iar a doua din tesatura foarte elastica ce asigura fixarea confortabila pe corp.
Orteza de genunchi elastica este utilizata pentru traumatisme provocate in timpul practicarii sportului, leziuni ale tendoanelor, entorse, artrite si hidrartroze, sau in perioada de reabilitare dupa indepartarea pansamentului din ghips.
Utilizat in cazul traumatismul articulatiei gleznei, laxitatea ligamentoasa a articulatiei gleznei, artrita cronica, etapele initiale ale artrozei si reabilitarea tardiva dupa indepartarea gipsului.
Gulerul rigid este ajustabil in intervalul 34-40cm si mentine pozitia corecte a coloanei cervicale.
Gulerul rigid este ajustabil in intervalul 40-46cm si mentine pozitia corecte a coloanei cervicale.
Designul gulerului permite mentinerea unei posture corecte a gatului, chiar si in pozitia culcata a corpului.
Corsetul se aplica in timpul sarcinii pentru a reduce durerea vertebro - lombara si cea a soldurilor.
Orteza corset asigura stabilizarea coloanei vertebrale pectorale si lombare si mentine muschii peretelui abdominal intr-o pozitie adecvata.
Este indicata utilizarea pentru mobilizarea precoce dupa operatii pe abdomen, inclusiv operatia de cezariana, prevenirea herniei postoperatorii, slabiciunea musculara, incizii mari, prevenirea herniei ombilicale, etapele III-IV de obezitate, pentru modelarea siluetei in scop estetic, reabilitarea in urma liposuctiei peretelui abdominal, dupa operatii estetice.
Orteza de genunchi este utilizata pentru a asigura imobilizarea completa a articulatiei genunchiului dupa traume si interventii chirurgicale.
Centura poate fi folosita pentru a opri cresterea hernie in timp ce ridicati o greutate.
Orteza pentru glezna asigura fixarea delicata si compresia articulatiei talocrurale. Aceasta poate fi utilizata pentru a preveni luxatia obisnuita sau traumele din timpul exercitiilor sportive.