Rigoni di Asiago
(10)- Dulceata este produsa din fructe organice de calitate superioara.
- Nocciolata, crema BIO alba cu alune de padure - o explozie de gust cu un continut de 30% alune de padure.
- Dulceata din fructe de padure cu un cocktail de arome ce variaza de la acru la dulce, ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.
- Nocciolata, crema tartinabila BIO cu cacao si alune de padure cu lapte - fina si cremoasa imbina in mod armonios gustul de alune cu cacao.
- Gem BIO de cirese - fara zahar. Delicios si din 100% fructe, gemul BIO de cirese e procesat delicat la temperatura camerei pentru a isi pastra nutrientii.
- Dulceata este produsa din fructe organice de calitate superioara.
- Dulceata de caise, o delicatesa ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.
- Dulceata de visine cu aroma dulce si usor acrisoara, ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.
- Nocciolata, crema BIO cu cacao si alune de padure fara lapte - cu aroma intensa de ciocolata si fara lapte este o optiune excelenta pentru cei care iubesc ciocolata si urmeaza o dieta vegana sau au intoleranta la lactoza.
- Gem BIO de smochine - fara zahar. Delicios si din 100% fructe, gemul bio Rigoni e procesat delicat la temperatura camerei pentru a isi pastra nutrientii.