Rigoni di Asiago

  (13)
 Rigoni di Asiago

Sorteaza:

Afisare 13 din 13 rezultate

  • Dulceata de caise, o delicatesa ideala in asociere cu ciocolata sau ca umplutura pentru biscuiti si tarte.
  • Nocciolata, crema BIO cu cacao si alune de padure fara lapte - cu aroma intensa de ciocolata si fara lapte este o optiune excelenta pentru cei care iubesc ciocolata si urmeaza o dieta vegana sau au intoleranta la lactoza.
  • Gem BIO de smochine - fara zahar. Delicios si din 100% fructe, gemul bio Rigoni e procesat delicat la temperatura camerei pentru a isi pastra nutrientii.
  • Natù Albicocche de la Rigoni di Asiago este o explozie de savoare intr-un borcan. Cu 60% caise proaspete, 35% piure de mere si indulcitor natural de eritritol, aceasta dulceata bio este pura si autentica. Fara gluten. Indulcitor de origine naturala. Fara gluten si bogata in fibre, aduce in fiecare lingura gustul veritabil al naturii. Gelificata cu maiestrie cu pectina si indulcita cu aroma subtila de stevie, aceasta dulceata este un deliciu sanatos si usor, perfect pentru cei care apreciaza gustul autentic al fructelor. Conservata in mod natural, trebuie pastrata la temperatura potrivita si savurata in zilele urmatoare pentru a profita de prospetimea si autenticitatea sa.
  • Natù Frutti di Bosco este compusa in proportie de 95% din fructe, strict fara adaugarea de zahar. Experimenteaza gustul natural al fructelor de padure, fara indulcitori artificiali si conservanti.Produs organic. Fara Gluten. Indulcitor de origine naturala.

Aviz