Mobilitatea articulatiilor si a muschilor (12)

Sortare dupa
Ajutorul simplu si rapid in ameliorarea durerilor articulare si musculare, febrei musculare, rigiditate si tensiune musculara, dureri de spate si probleme menstruale. ​
Compresa rece instant este un dispozitiv medical ideal pentru ameliorarea durerilor si umflaturilor cauzate de arsuri, entorse, echimoze, tumefieri, dureri dentare si intepaturi de insecte.
Gelul racoritor pentru masaj contine sulfat de glucozamina, MSM, sulfat de condroitina si Boswellia pentru ingrijirea eficienta a pielii din jurul articulatiilor incordate si obosite, coloanei vertebrale, tendoanelor si muschilor.
Compresa calda/rece este un sistem de incalzire sau racire cu gel. Este destinat utilizarii repetate.
Gel de masaj cu efect de incalzire pe baza de extracte din plante, printre care si extract de castane salbatice.
Balsam din plante cu ulei din seminte de canepa. Produsul este potrivit pentru masaj, sustine circulatia sangelui si are efect relaxant.
Produsul este un supliment alimentar ce contine o combinatie de colagen si vitamina C.
Gel de masaj racoritor pe baza de extracte din plante, printre care si extract de castane salbatice.
Plasturii cu efect de incalzire Dr.Max au capacitatea de a oferi o senzatie placuta de calmare in cazul simptomelor asociate cu durerile musculare.
Dr.Max Complex 3 aktiv articulatii contribuie la mentinerea flexibilitatii si reducerea rigiditatii articulatiilor. Acesta sustine sinteza normala de colagen de la nivelul articulatiilor (vitamina C).
Produsul contine o combinatie de sulfat de glucozamina, sulfat de condroitina, metilsulfonilmetan (MSM) si vitamina C. ​
Kinesio Tape este un dispozitiv medical util in cazul durerilor de spate sau de muschi si in cazul contracturilor musculare care pot aparea in urma activitatilor sportive.​
Mobilitatea articulatiilor si a muschilor

Mobilitatea articulatiilor si a muschilor