Huggies

Sortare dupa
Pampersul de baie de unica folosinta Huggies Little Swimmers® are parti laterale care se deschid usor pentru o potrivire reglabila.
Scutecele Huggies Ultra Comfort sunt concepute special pentru baieti, pentru ca acestia sa se simta confortabil si comod in orice situatie.
Produsul este potrivit pentru bebelusi, incepand cu varsta de 3 luni. De asemenea, este potrivit pentru pielea predispusa la iritatii datorita materialului special folosit in zona taliei.
Scutecele detin un strat absorbant special pentru baieti. Canalele active absorb umiditatea, o distribuie uniform si reduc incarcarea scutecului. Materialele permit pielii sa respire. Forma anatomica este pastrata in zona picioarelor.
Gama Ultra Comfort foloseste tehnologii de ultima generatie pentru a-l pastra pe copilul tau uscat si confortabil mai mult timp.
Gama Ultra Comfort foloseste tehnologii de ultima generatie pentru a-l pastra pe copilul tau uscat si confortabil mai mult timp.
Scutece Huggies Ultra Comfort sunt conceputi special pentru fetite - pentru ca sa se simte confortabil si comod in orice situatie.
Strat absorbant special pentru baieti. Canalele active absorb umiditatea, o distribuie uniform si reduc incarcarea scutecului. Materiale care permit pielii sa respire. Au o forma anatomica in zona picioarelor.
Gama Elite Soft pentru nou nascuti foloseste o combinatie de materiale clasice si moderne pentru a-i oferi copilului tau confort si protectie optime.
Produsul este potrivit pentru bebelusi incepand cu varsta de 4 luni. De asemenea, este potrivit pentru pielea predispusa la iritatii datorita materialului special folosit in zona taliei. Stratul interior inovator al SoftAbsorb absoarbe lichidul si scaunul lichid in cateva secunde, contribuind la pastrarea pielii bebelusului uscata cat mai mult posibil.
Scutece Huggies Ultra Comfort sunt conceputi special pentru fetite – pentru ca sa se simte confortabil si comod in orice situatie.
Gama Ultra Comfort foloseste tehnologii de ultima generatie pentru a-l pastra pe copilul tau uscat si confortabil mai mult timp.
Gama Huggies Ultra Comfort foloseste tehnologii de ultima generatie pentru a-l pastra pe copilul tau uscat si confortabil mai mult timp.
Huggies Pure, servetele umede cu fibre naturale si textura groasa sunt la fel de delicate cu pielea ca un prosop moale de bumbac cu apa.
Materialele biodegradabile naturale si capacitatea de absorbtie ridicata fac servetelele Huggies Pure Wipes cea mai avansata forma de grija pentru pielea sensibila si delicata a nou-nascutilor.
Produsul este creat special pentru un somn confortabil. Este un produs nou ce asigura ingrijirea pielii toata noaptea.
Huggies are grija de pielea bebelusului. Daca utilizati corect scutecele noastre, pielea bebelusului va fi intotdeauna uscata. Pentru o mama care alapteaza este foarte important somnul linistit - cu Huggies puteti sa nu va treziti pentru a schimba scutecele.
Servetele realizate din fibre absorbante naturale in proportie de 65%, pentru a asigura bebelusului o curatare sigura si delicata.
Scutecele Huggies Elite Soft ingrijesc pielea delicata a bebelusului ca o imbratisare a unei mame. Noua serie Elite Soft este conceputa special pentru nou-nascuti si este potrivita pentru pielea predispusa la iritatii, fiind aprobata de un dermatolog.
Gama Ultra Comfort foloseste tehnologii de ultima generatie pentru a-l pastra pe copilul tau uscat si confortabil mai mult timp.
Scutecele sunt potrivite pentru bebelusi, incepand cu varsta de 5 luni. De asemenea, sunt potrivite pentru pielea predispusa la iritatii datorita materialului special folosit in zona taliei.
Scutecele-chilotei de noapte Huggies Elite Soft sunt creati special pentru un somn confortabil. Produsul asigura ingrijirea pielii toata noaptea.
Huggies are grija de pielea bebelusului. Daca utilizati corect scutecele noastre, pielea bebelusului va fi intotdeauna uscata.
Scutecele au un strat absorbant special pentru fete. Canalele active absorb umiditatea, o distribuie uniforms reduc incarcarea scutecului. Materialele scutecelor permit pielii sa respire. Au o forma anatomica in zona picioarelor.