Niavis

Sortare dupa
Chipsurile raw din nuca de cocos sunt obtinute din partea alba a nucii de cocos. Pentru a crea chipsurile din nuca de cocos, pulpa este deshidratata, uscata la soare timp de 48 de ore dupa care este zdrobita in fulgi.
Faina de cocos este alternativa ideala la faina alba de grau, proprietatilor sale benefice fiind cunoscute in intreaga lume. Ea are o textura aerata si o aroma usoara de cocos si poate fi folosita la prepararea unor deserturi sanatoase, deoarece este saraca in carbohidrati, are un nivel ridicat de fibre si nu contine gluten.
Laptele praf de cocos este solutia ideala recomandata in cazurile de intoleranta la lactoza, fiind utilizat pentru a prepara bauturi delicioase si hranitoare sau pentru gatit.
Amestec natural si fara conservanti ideal de folosit pentru obtinerea unei supe gustoase si usor de pregatit. Acest amestec are avantajul de a fi disponibil pe toata perioada anului si este de real ajutor celor care doresc sa obtina o supa rapida si gustoasa fara a taia multe cubulete de legume, economisind timp si energie.
Supranumite "Campioanele Vitaminelor", Macesele (Rosa Canina) sunt recunoscute pentru cantitatea mare de Vitamina C care se regaseste in componenta lor care impreuna cu restul vitaminele si mineralelor continute, le plaseaza printre plantele cu cel mai important rol in cresterea imunitatii.
Orezul integral este considerat cereala integrala deoarece nu isi pierde din nutrienti cand este preparat fiind o sursa importanta de grasimi sanatoase, fibre, antioxidanti, fier, zinc, magneziu si alte vitamine.
Pasta de susan (Tahini negru) este o modalitate gustoasa de a introduce in alimentatia noastra antioxidanti puternici si grasimi sanatoase, dar si diverse vitamine si minerale.
In ciuda aparentelor, aceste seminte micute sunt pline de nutrienti importanti. Reprezinta o excelenta sursa de acizi grasi Omega 3, care ajuta la cresterea nivelului de colesterol bun, ce protejeaza inima de diverse afectiuni.
Aronia sunt fructe de padure cu un gust astringent, care contin o concentratie extraordinar de mare de antioxidanti, mult mai mare decat a oricaror altor fructe. Continutul mare de flavonoizi, oligoelemente, vitamine si minerale, plaseaza fructele de aronia in topul superalimentelor cu beneficii remarcabile asupra sanatatii.
Lintea face parte din familia leguminoaselor si este considerata una dintre cele mai bogate surse de proteine alaturi de soia, fasole si mazare. Datorita proprietatilor sale nutritive valoroase, nutritionistii recomanda ca aceasta sa nu lipseasca din dieta noastra alimentara.
MSM (Metilsulfonilmetan) este un compus al sulfului ce se gaseste, in mod natural, in tesuturile plantelor si legumelor crude, inclusiv in fiecare celula a corpului omenesc. Ca pulbere alimentara, MSM este sintetizat intr-o forma identica cu cea naturala, prezentandu-se ca pudra cristalizata de culoare alba.
Urzica este considerata o adevarata "farmacie naturala", in frunzele, semintele si radacinile plantei fiind regasite substante cu proprietati terapeutice uimitoare. In compozitia chimica a urzicii au fost descoperite substante proteice si glucidice, steroli, saruri minerale si vitaminele A, B2, C si K.
Migdalul este un pom fructifer din familia Rosaceae cultivat pentru samburii fructelor sale, numite migdale. Migdalele sunt delicioase si pline de substante nutritive reprezentand o sursa buna de vitamina E, calciu, magneziu si potasiu.
Nautul este un aliment aproape perfect, extrem de gustos, considerat un excelent inlocuitor al carnii. Este unul dintre cele mai laudate alimente de catre nutritionisti fiind o sursa excelenta de fibre, vitaminele B6 si B9, acid folic, mangan, proteine si minerale precum fier, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, cupru si zinc.
Orezul basmati (orez cu bob lung) este unul dintre cele mai indragite soiuri de orez la nivel mondial. Spre deosebire de alte tipuri de orez, orezul basmati isi dubleaza volumul dupa fierbere, boabele se separa bine la preparare si se digera usor.
Originara din America de Sud, Quinoa este o cereala considerata a fi unul dintre cele mai complete alimente ale naturii reprezentand o sursa importanta de proteine, vitamine si minerale pentru organism.
Xylitolul este un produs natural care se gaseste in concentratii mici in fibrele multor legume si fructe iar in concentratii mai mari in porumb. Are o dulceata asemanatoare cu cea a zaharului, avand un continut mai scazut de energie, cu aproape 40% mai putine calorii.
Miezul din Boabele de cacao contine peste 300 de compusi cu un rol important in metinerea sanatatii, incluzand polifenoli, flavonoide, feniltilamina, teobormina, minerale (potasiu, cupru, fier, calciu, magneziu) si vitamine.
Goji, micutul fruct de culoare rosie, renumit in intreaga lume, datorita beneficiilor sale extraordinare pentru sanatate este originar din Himalaya si dateaza din anii 800 iHr.
Protein Power este un mix de proteine din surse vegetale pentru dezvoltarea si mentinerea masei musculare sau un aport corespunzator de proteine in anumite diete alimentare.
Chlorella face parte din trio-ul de succes al algelor verzi, fiind, de asemenea, o alga unicelulara ce creste in apele dulci.
Amla este o pudra ce se obtine din fructul arborelui Emblica Officinalis. Fructul de amla, cunoscut si sub numele de coacaz indian, este un fruct comestibil extrem de bogat in vitamina C.
Uleiul de argan este un ulei vegetal obtinut prin presarea la rece a semintelor fructelor arborelui de argan. Acesta contine o cantitate impresionanta de acizi grasi esentiali si are valoare nutritiva variata, beneficiile lui acoperind domeniul frumusetii, cat si al sanatatii deopotriva.
Lintea face parte din familia leguminoaselor si este considerata una dintre cele mai bogate surse de proteine alaturi de soia, fasole si mazare. Datorita proprietatilor sale nutritive valoroase, nutritionistii recomanda ca aceasta sa nu lipseasca din dieta noastra alimentara.