Easycare

Sortare dupa
Camera video WI-FI smart va permite sa monitorizati casa sau o camera din casa, cu o claritate de 1080P IP Full HD de pe PC, smart phone sau tableta, prin intermediul unei aplicatii gratuite usor de folosit.
Termometrul non contact multifunctional este un dispozitiv modern cu utilizare multipla, care utilizeaza un senzor de infrarosii pentru a masura rapid, in cca 1 secunda, temperatura corpului uman la persoanele de toate varstele cat si a obiectelor, lichidelor sau camerei.
Termometru de baie este un dispozitiv care masoara digital, temperatura apei din cadita sau temperatura camerei.
Lampa de veghe catelusa Luna de la este special conceputa pentru calmarea copiilor si bebelusilor cand luminile din casa se sting si este ora de culcare.
Nebulizatorul ultrasonic este conceput pentru tratamentul afectiunilor respiratorii si pentru prevenirea infectarii tractului respirator.
Termometrul digital rezistent la apa este un dispozitiv de monitorizare a temperaturii sigur si usor de folosit, dotat cu un ecran LCD usor de citit, iar intregul ansamblu nu contine substante periculoase cum sunt sticla sau mercurul.
Sprayul igienizant este specializat pentru eliminarea murdariei organice in operatiuni normale de curatare si pentru verificarea valorilor incarcarii bacteriene pe suprafete si echipamente din sectorul alimentar, farmaceutic, de laborator sau medical.
Aspiratorul nazal electric este un dispozitiv modern destinat utilizarii pentru aspiratia mucozitatilor, secretiilor nazale sau diverselor alte lichide folosite in tratamente pediatrice.