Seboradin

Sortare dupa
Ser pentru sprancene si gene slabe, subtiri, predispuse la pierdere si subtiere, care au nevoie de intarire si hranire.
Samponul Antimatreata Seboradin este recomandat pentru par si scalp cu matreata uscata sau grasa, atat pentru femei, cat si pentru barbati.
Antimatreata Fiole  Seboradin este recomandat pentru par si scalp cu matreata uscata sau grasa, pentru femei si barbati.
Lotiunea Fair Hair pentru par deschis la culoare Seboradin  este recomandata pentru par normal, deschis la culoare, vopsit in blond, carunt, cu tendinta de cadere, pentru femei si barbati.
Serul FitoCell este un ser de ultima generatie, cu un continut ridicat de extract de celule stem din plante PhytoCellTec TM Malus Domestica, care stimuleaza intens cresterea parului.
Tratamentul Forte pentru caderea parului si subtiere Seboradin este indicat pentru caderea cronica a parului, pentru rarirea parului, retragerea liniei parului.
Lotiunea anti-caderea parului Seboradin  este recomandata pentru caderea si rarirea parului, pentru ngrijirea parului si scalpului in cazul alopeciei androgenice, pentru femei si barbati.
Lotiunea  pentru par obosit si lipsit de vitalitate cu kerosen cosmetic Seboradin este recomandata pentru par mat, lipsit de vitalitate, fara stralucire, slabit de efectele nocive ale poluarii mediului si radiatiilor UV, pentru femei si barbati.
Fiolele Men Forte Seboradin  sunt recomandate pentru caderea si rarirea parului, precum si retragerea liniei parului, pentru primele simptome de alopecie, pentru barbati.
Samponul Men Seboradin este recomandat pentru caderea si rarirea parului, precum si retragerea liniei parului, pentru primele simptome de alopecie, pentru barbati.
Samponul anti-caderea parului Seboradin este recomandat pentru caderea si rarirea parului, pentru ngrijirea parului si scalpului in cazul alopeciei androgenice, pentru femei si barbati.
Spray de par pentru barbati, de la primele semne de incaruntire.
Aceasta este un produs de ingrijire zilnica a parului slabit, predispus la cadere. Spray-ul trebuie utilizat pentru a creste eficacitatea proprietatilor de intarire a parului.
Antimatreata Fiole  Seboradin este recomandat pentru par si scalp cu matreata uscata sau grasa, pentru femei si barbati.
Samponul Protect Seboradin este recomandat pentru par si scalp care se expun factorilor externi, pentru protectia completa a parului si a culorii, pentru toate tipurile de par.
Tratamentul   Oily pentru par gras cu tendinta de cadere Seboradin  este recomandat pentru par gras, ce cade periodic, pentru ingrijirea parului si a scalpului in caz de dermatita seboreica, psoriazis sau matreata, pentru femei si barbati.
Tratamentul   Oily pentru par gras cu tendinta de cadere Seboradin  este recomandat pentru par gras, ce cade periodic, pentru ingrijirea parului si a scalpului in caz de dermatita seboreica, psoriazis sau matreata, pentru femei si barbati.
Balsamul  pentru par obosit si lipsit de vitalitate cu kerosen cosmetic Seboradin este recomandat pentru par mat, lipsit de vitalitate, fara stralucire, slabit de efectele nocive ale poluarii mediului.
Lotiunea Dark Hair pentru par inchis la culoare  Seboradin este recomandata pentru par normal, inchis la culoare sau vopsit in culoare inchisa, cu tendinta de cadere, pentru femei si barbati.
Masca Protect Seboradin   este recomandata penru par si scalp care se expun factorilor externi, pentru protectia completa a parului si a culorii, pentru toate tipurile de par.
Lotiunea Revitalizanta Seboradin este recomandata pentru par uscat, deteriorat de vopsire si coafare, indreptare, uscare, pentru femei si barbati.
Samponul pentru par obosit si lipsit de vitalitate cu kerosen cosmetic Seboradin  este recomandat pentru par mat, lipsit de vitalitate, fara stralucire, slabit de efectele nocive ale poluarii mediului.
Samponul Sensitive Seboradin  este recomandat pentru par delicat, subtire, scalp sensibil, atopic, predispus la iritatii, pentru femei si barbate, fiind indicat in cazul intolerantei pielii la SLS si SLES.
Samponul si gelul de dus 2 in 1  Women Sport Seboradin  este destinat spalarii zilnice a parului si corpului pentru persoanele active, pentru femei.