Articole (503)

 • Edemul palpebral: Cauze, manifestari si optiuni de tratament

  Edemul palpebral sau pleoapele umflate este o problema foarte comuna, ce poate aparea din diverse cauze. Uneori, este vorba doar de o lipsa de somn; in alte cazuri, este un simptom al unei afectiuni.

  Edemul palpebral: Cauze, manifestari si optiuni de tratament
 • Cancerul hepatic: Cauze, manifestari si optiuni de tratament

  Ficatul este cel mai mare organ al corpului si este foarte important, ajuta la digerarea alimentelor. De asemenea, ficatul este esential pentru supravietuire, nimeni nu poate trai fara ficat.

  Cancerul hepatic: Cauze, manifestari si optiuni de tratament
 • Colecistita: Cauze, manifestari si optiuni de tratament

  Colecistita este o inflamatie a vezicii biliare care apare atunci cand un calcul biliar blocheaza eliminarea bilei. Cea mai importanta caracteristica a afectiunii este durerea.

  Colecistita: Cauze, manifestari si optiuni de tratament
 • Spasmele oculare: cauze si remedii

  Spasmele oculare sunt afectiuni frecvent intalnite, usoare si numai in cazuri deosebite putem vorbi de probleme serioase. De regula disconfortul dispare rapid.

  Spasmele oculare: cauze si remedii
 • Angina pectorala: cauze, manifestari si optiuni de tratament

  Angina pectorala este una dintre afectiunile ale caror simptome genereaza o stare acuta de panica la pacient, avand in vedere ca ele sunt similare unui infarct. Angina este semnul unei afectiuni coronariene sau al altui tip de boala cardiaca si impune evaluare medicala si tratament. In acest articol poti afla mai multe informatii despre angina pectorala. 

  Angina pectorala: cauze, manifestari si optiuni de tratament
 • Sfaturi pentru a gestiona puseele de crestere la bebelusi

  In primul sau an de viata, bebelusul tau se va dezvolta intr-un ritm foarte rapid. Vor fi chiar perioade in care vei avea impresia ca micutul tau a crescut peste noapte.

  Sfaturi pentru a gestiona puseele de crestere la bebelusi
 • Nasul infundat la copii: Cauze si remedii

  Nasul infundat la copii este unul dintre simptomele deranjante cu care acestia se confrunta in orice sezon, dar si un motiv de griji pentru parintii care cred ca micutii sunt raciti sau vor raci.

  Nasul infundat la copii: Cauze si remedii
 • Prolapsul uterin: Cauze, manifestari si optiuni de tratament

  Prolapsul uterin este o afectiune comuna, care poate aparea pe masura ce femeia inainteaza in varsta. Odata cu nasterea vaginala, muschii si ligamentele din jurul uterului se pot slabi.

  Prolapsul uterin: Cauze, manifestari si optiuni de tratament