Articole (1931)

Articole

 • Apa oxigenata: ce este, beneficii, utilizari

  Daca ar fi sa intocmim o lista cu produsele ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa, unul dintre ele ar fi apa oxigenata. Poate fi gasita cu usurinta in magazine si farmacii, este ieftina si, cel mai important, are multiple utilizari. Care sunt acestea vei descoperi in randurile de mai jos.
  Apa oxigenata: ce este, beneficii, utilizari
  • Noutati

Articolele lunii


 • Mazare: proprietati, beneficii, utilizari

  Mazarea este un aliment frecvent folosit la realizarea numeroaselor preparate traditionale din bucatarie romaneasca, cunoscuta si apreciata pentru ca este o sursa de minerale, vitamine si fibre. Mazarea este o leguminoasa practica, ce poate fi servita in multe variante. Faina de mazare poate fi utilizata atat pentru prepararea unor produse de panificatie, dulci, dar se regaseste si in cereale,...
  Mazare: proprietati, beneficii, utilizari
 • Canepa: proprietati, beneficii, utilizari

  Canepa este o planta cu multiple beneficii pentru sanatate si numeroase utilizari in diverse domenii, de la alimentatie si cosmetice pana la medicina si industria textila.  Afla din acest articol ce proprietati, beneficii si utilizari are canepa!
  Canepa: proprietati, beneficii, utilizari
 • Vibrator: ghid complet cu tot ce trebuie sa stii

  Multa vreme, orice subiect legat de masturbare sau jucarii sexuale a fost considerat tabu si nu a fost dezbatut pe indelete. Insa, lucrurile incep usor sa se schimbe, mai ales in cazul femeilor, acestea apeland din ce in ce mai des la mici „ajutoare" care sa le asigure putina relaxare si sa le ofere placere.
  Vibrator: ghid complet cu tot ce trebuie sa stii
 • Rucola: proprietati, beneficii, utilizari

  Rucola, o planta atat de folosita in bucataria mediteraneana, a castigat popularitate si in alte parti ale lumii, datorita gustului sau delicios si proprietatilor sale nutritive remarcabile. Aceasta contine vitamine, minerale si compusi antioxidanti, ceea ce o face benefica pentru sanatate.
  Rucola: proprietati, beneficii, utilizari
 • Vopsitul in sarcina: cat de sigur e, cand si cum te poti vopsi?

  Cat de sigur este vopsitul parului in timpul sarcinii? Aceasta este o intrebare pe care si-o pun multe femei insarcinate. Chiar daca nu exista studii care sa demonstreze ca vopsitul parului in timpul sarcinii este daunator, probabil ca e mai bine sa dai dovada de precautie.
  Vopsitul in sarcina: cat de sigur e, cand si cum te poti vopsi?
 • Efectele vibratorului asupra sanatatii fizice si psihice

  Beneficiile si riscurile utilizarii vibratorului pentru sanatatea fizica si psihica sunt subiecte important de dezbatut. Chiar daca utilizarea vibratorului poate fi benefica, exista si posibile riscuri care trebuie sa fie cunoscute. Exista o varietate de tipuri de vibratoare disponibile pe piata, fiecare cu caracteristicile sale specifice.
  Efectele vibratorului asupra sanatatii fizice si psihice
 • Ataxia: tot ce trebuie sa stii despre pierderea echilibrului

  Ataxia este o afectiune degenerativa a sistemului nervos, care duce la miscari incomode, greoaie si stangace (2). Simptomele sunt cauzate de deteriorarea cerebelului, partea de creier care este responsabila cu coordonarea miscarii. Tratamentul pentru ataxie este o combinatie de medicamente pentru ameliorarea simptomelor si terapie pentru imbunatatirea calitatii vietii.
  Ataxia: tot ce trebuie sa stii despre pierderea echilibrului
 • Psihoza sau episod psihotic? Care sunt diferentele?

  Psihoza este considerata mai degraba un simptom si nu o boala. Aceasta afecteaza modul in care creierul proceseaza informatia si te face sa pierzi legatura cu realitatea. De-a lungul unui episod psihotic s-ar putea sa vezi, sa auzi sau sa crezi lucruri care nu sunt reale.
  Psihoza sau episod psihotic? Care sunt diferentele?