Articole (44)

 • Intepaturile de insecte: Tipuri, tratament si prevenire

  Muscatura insectei presupune injectarea salivei sale in piele, proces ce provoaca disconfort local si mancarime. Insectele care inteapa introduc venin in piele prin intermediul acului si pot provoca reactii locale mai dureroase si mai severe.

  Intepaturile de insecte: Tipuri, tratament si prevenire
 • Rezerva medicamentele din Farmaciile Dr.Max prin intermediul Call Center-ului nostru

  In farmaciile Dr.Max punem mereu oamenii pe primul loc. Ii ascultam si le dam ce-si doresc, asa ca de acum poti rezerva medicamentele tale in farmaciile Dr.Max. In felul acesta, iti asiguram accesul la medicatia necesara, iar tu eviti drumurile repetate si aglomeratia. Vei gasi toate produsele rezervate de tine intr-o singura locatie, fara a fi nevoit sa mergi din farmacie in farmacie pentru a cumpara tot ce ai nevoie.

  Rezerva medicamentele din Farmaciile Dr.Max prin intermediul Call Center-ului nostru
 • Silimarina: ajutorul natural pentru ficatul tau

  Silimarina se afla in topul remediilor medicinale din lume. Eficienta silimarinei este o consecinta a principiilor bioflavonoidice, proprietatilor antioxidante, proprietatilor detoxifiante si actiunii hepatoprotectoare (ficatul este unul dintre cele mai solicitate organe ale corpului, tocmai de aceea are nevoie de suport pentru mentinerea unei stari optime de functionare).

  Silimarina: ajutorul natural pentru ficatul tau
 • Lipsa somnului si imunitatea - Cum iti afecteaza insomnia sistemul imunitar

  Lipsa somnului reprezinta o problema pentru multi oameni si a capatat o asemenea raspandire incat a fost declarata drept epidemie globala care pune in pericol sanatatea si calitatea vietii.

  Lipsa somnului si imunitatea - Cum iti afecteaza insomnia sistemul imunitar
 • Totul despre sinuzita: Cauze, simptome si tratament

  Sinuzita reprezinta o inflamatie sau infectare a mucoasei care protejeaza o serie de cavitati osoase pline cu aer, numite sinusuri paranazale.

  Totul despre sinuzita: Cauze, simptome si tratament
 • Reteta compensata: ce este si care sunt regulile de eliberare?

  Daca esti asigurat in sistemul medical de stat si te regasesti pe lista unui medic de familie, inseamna ca poti beneficia si tu de anumite medicamente compensate.

  Reteta compensata: ce este si care sunt regulile de eliberare?
 • 11 alimente recomandate pentru tratarea durerilor de stomac

  Durerile de stomac nu sunt ceva neobisnuit, cel mai adesea apar in urma unei diete dezechilibrate. Este bine sa stii ce alimente iti declanseaza aceste dureri, pentru a le evita in viitor.

  11 alimente recomandate pentru tratarea durerilor de stomac
 • Dureri de cap in sarcina: De ce apar si cum le tratezi

  Durerile de cap in timpul sarcinii nu sunt pe deplin intelese. Cu toate acestea, se considera ca ele sunt cauzate in primul trimestru de modificarile hormonale care au loc la nivelul organismului si de schimbarile care au loc la nivelul volumului de sange din circulatie.

  Dureri de cap in sarcina: De ce apar si cum le tratezi