Articole (229)

 • Durerea de ochi: de ce apare si cum se trateaza

  In acest articol explicam ce sunt durerile de ochi, care sunt cauzele ce le pot declansa, care sunt simptomele resimtite de pacient, cum se trateaza, si mai ales, cum pot fi prevenite.

  Durerea de ochi: de ce apare si cum se trateaza
 • Durerea de ureche: cauze posibile, analize si tratamente recomandate

  Explicam in acest articol ce este durerea de ureche, de cate tipuri este aceasta, care sunt simptomele si cauzele, cum stabileste diagnosticul medicul orelist, ce tratament poate recomanda. In plus, iti spunem si cum se poate preveni durerea de ureche si cum se face igiena corecta a urechii.

  Durerea de ureche: cauze posibile, analize si tratamente recomandate
 • Durerea de genunchi: posibile cauze, tratament si preventie

  Genunchiul este o articulatie mare si complexa, uneste femurul (osul coapsei) de tibie. Articulatia genunchiului mai cuprinde, pe langa aceste doua oase, si fibula (peroneul) si rotula. Femurul, tibia si rotula sunt cele trei oase importante care compun articulatia genunchiului. Acestea sunt sustinute de un cartilaj care are rolul de a proteja osul si de a absorbi socurile.

  Durerea de genunchi: posibile cauze, tratament si preventie
 • Durerea de rinichi: cauze, simptome si tratament

  „Unde se simte durerea de rinichi?”, iata una dintre intrebarile frecvente ale persoanelor care se confrunta cu durerile de spate. In cele ce urmeaza va prezentam cauze, simptome si formule de tratament de aplicat in cazul durerii de rinichi.

  Durerea de rinichi: cauze, simptome si tratament
 • Durerea in piept: posibile cauze si tratamentele recomandate

  Durerea in piept poate ascunde o serie de probleme de sanatate, de la afectiuni cardiace, la probleme de stomac sau anxietate. In cele ce urmeaza, va prezentam posibilele cauze de aparitie a durerii de piept, simptome si tratamente recomandate.

  Durerea in piept: posibile cauze si tratamentele recomandate
 • Micoza unghiei: tot ce trebuie sa stii despre aceasta boala

  Micoza unghiei este o infectie contagioasa care poate afecta degetele mainilor si picioarelor, manifestandu-se odata cu inaintarea in varsta a persoanelor. In cele ce urmeaza, va prezentam tot ceea ce trebuie sa stiti despre aceasta boala si modul in care o puteti preveni.

  Micoza unghiei: tot ce trebuie sa stii despre aceasta boala
 • Renunta la fumat in 2022

  Renuntarea la fumat poate fi cel mai bun lucru pe care il poti face pentru sanatatea ta si a celor din jur.

   

  Renunta la fumat in 2022
 • Vindecarea ranilor deschise: ce trebuie sa stii despre procesul de cicatrizare

  Vindecarea ranilor deschise este un proces complex care presupune, in principal, cicatrizarea si regenerarea tesutului care este lezat. Acest proces de vindecare poate dura chiar si cateva saptamani, dar poate fi grabit prin aplicarea unor produse farmaceutice recomandate pentru cicatrizare accelerata, dezinfectare si regenerare a pielii.

  Vindecarea ranilor deschise: ce trebuie sa stii despre procesul de cicatrizare