Oboseala si epuizare (234)

Sortare dupa
Magnevie Express, sub forma de granule orodispersabile, te ajuta sa reduci oboseala care se poate manifesta prin iritabilitate sau lipsa de concentrare.
Conține coenzima Q10 pura, sub forma de ubiquinona.Q10 împreuna cu vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal si la reducerea oboselii
Dr.Max Magnesium Complex este un supliment alimentar ce contine potasiu, magneziu si vitamina B6.
Detenso Somnalin are ingrediente exclusiv 100% naturale, dozate optim, conceput ca ajutor in perioadele cu tulburari ale calitatii si duratei somnului si in cele cu insomnii datorate stresului cotidian.
Ajuta la ameliorarea starilor de agitatie (cu isterie); ajuta la ameliorarea tulburarilor de somn de origine nervoasa.
Sursa de magneziu si vitamina B6, Sunmag B6 reduce oboseala si extenuarea, amelioreaza starile de suprasolicitare si iritabilitate, contribuie la functionarea normala a sistemului nervos central si contribuie la functionarea normala a sistemului muscular.
Sursa de magneziu in cazul unui aport alimentar redus sau a unui necesar crescut.
Contribuie la metabolismul energetic normal, cat si la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii.
Guarana si Mate sunt doua plante din padurile tropicale amazoniene, folosite de secole de indieni pentru cresterea vitalitatii organismului si alungarea oboselii. Cele doua plante sunt recunoscute pentru efectul lor stimulant asupra sistemului nervos central si prin accelerarea proceselor de ardere, crescand productia de energie a organismului.
Ginsengul este recomandat pentru imbunatatirea vitalitatii, cresterea performantelor fizice si rezistentei organismului, reduce starile de oboseala fizica si mintala, epuizare si stres, ajutand organismul sa faca fata stresului cotidian. Este un bun regenerator si afrodisiac, creste fertilitatea la barbati.
Tinctura de Branca ursului este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din semintele si radacina plantei Heracleum sphondylium. Este un produs vitalizant, virilizant, fertilizant si afrodisiac, care creste libidoul si vitalitatea ambelor sexe.
Rhodiola Rosavins 500mg este un supliment alimentar cu rol adaptogen. Acesta creste rezistenta la stresul intelectual sau fizic si contine extract standardizat cu 3% rozavine si 1% salidrozide.
Vitamina C 1000mg + Vitamina D3 2000 UI este un supliment alimentar recomandat in cazul alimentatiei unilaterale si insuficiente, in perioada de recuperare dupa boala, in cazul oboselii, asteniei de primavara, slabiciune, activitate fizica intensa sau atunci cand creste necesarul de vitamina C si D al organismului.
Magneziul si vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos.
Vitamina C + D3 Junior Gummy este un supliment alimentar, usor de administrat copiilor datorita formei (comprimate gumate), care are un gust placut de lamaie verde.
Vitamina C 1500mg + Vitamina D3 3000 UI este un supliment alimentar recomandat in cazul alimentatiei unilaterale si insuficiente, in perioada de recuperare dupa boala, in cazul oboselii, asteniei de primavara, activitate fizica intensa sau atunci cand creste necesarul de vitamina C si D al organismului.
Vitamina C 1000mg + vitamina D3 si zinc este un supliment alimentar care contribuie la mentinerea rezistentei fiziologice a organismului, la functionarea normala a sistemului imunitar si la reducerea oboselii si extenuarii.
Vitamina C 1000mg este un supliment alimentar cu o doza mare de acid ascorbit (vitamina C), ce contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Este folosit pentru tratamentul deficitului de vitamina C, in perioada de recuperare dupa boala, in cazul oboselii, asteniei de primavara sau pentru sustinerea activitatilor fizice intense.
Pliculetele cu granule orodispersabile cu dizolvare rapida Supradyn Fast Energy sunt o modalitate foarte convenabila de a va incarca rapid cu energie.
Magneziu + B6 este un supliment alimentar recomandat in cazul unui aport insuficient de magneziu datorat unei diete dezechilibrate, in cazul unei activitati fizice crescute, activitati mentale semnificative, stil de viata stresant sau in cazul femeilor gravide/care alapteaza.
Magneziul si Vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos.
Supliment alimentar ce imbunatateste rezistenta organismului la infectii si scurteaza perioada de convalescenta dupa boli sau interventii chirurgicale .
MaxiMag este un supliment alimentar ce contine indulcitori si 375mg magneziu ionic.
Supliment alimentar Mag-Your-Mind(r), GOOD ROUTINE(r), 30 capsule vegetale, pe baza de Magneziu Bisglicinat pentru a reduce stresul si oboseala.
Neurotonic este un redutabil aliat al sanatatii creierului, inimii si sistemului circulator si un tonic natural al sistemului nervos si vascular.
Supliment alimentar cu vitamine, minerale, oligoelemente, Ginseng si Ginkgo biloba pentru adulti.
Oboseala si epuizare

Oboseala si epuizare

Suplimente alimentare pentru oboseala si epuizare