Benemedo

Sortare dupa
Prezenta fungilor Malassezia furfur determina pete pe piele mai deschise sau mai inchise la culoare.Mediket Versi contine octopirox si ihtiol alb.
Mediket Ictamo este un sampon cu mare eficienta pentru problemele scalpului asociate cu iritatii, prurit si exces de sebum.
Mediket Plus este un sampon dermatologic ce contine octopirox si climbazol si actioneaza impotriva matretii si iritatiilor scalpului.
Vitella Extreme este o crema cu vitamine pentru pielea dificila si uscata.
Mediket Plus este un sampon dermatologic ce contine octopirox si climbazol si actioneaza impotriva matretii si iritatiilor scalpului. Samponul influenteaza echilibrul microflorei scalpului.
Pasta are textura de pasta cu eficienta crescuta pentru ingrijirea problemelor pielii ce favorizeaza calmarea si refacerea pielii. Ihtiolul alb are actiuni antiinflamatorii, antibacteriene, reduce inmultirea ciupercilor si sebumul.
Mediket Prevent este un sampon dermatologic anti–matreata si are substanta activa octopirox. Utilizand Mediket Prevent vei avea parul sanatos, stralucitor si fara descuamari.
Gel anti-iritatii cutanate Vitella Ozo-Hyal ajuta la refacerea cutanata, contribuind la stimularea activitatii mitocondriale din celule.
Prezenta fungilor Malassezia furfur determina pete pe pielea mai deschisa sau mai inchisa la culoare.
Vitella Ictamo este o pasta cu mare eficienta in ingrijirea tegumentelor dificil de intretinut.
Crema cu vitamine si zinc Vitella este o crema pe baza de vitamine ce trateaza problemele pielii uscate.
ICTOGEL este un gel de curatare cu mare eficienta in igiena zilnica a tegumentelor seboreice cu tendinta acneica.
Vitella nutrilotio U lotiune nutritiva 120 ml Vitella U Nutrilotio este o lotiune nutritiva speciala, cu un continut crescut de lipide, uree, vitaminele A si E, panthenol si alte substante care asigura protectia si regenerarea pielii
Prezenta fungilor Malassezia furfur determina pete pe piele mai deschise sau mai inchise la culoare.Mediket Versi contine octopirox si ihtiol alb.
Mediket Plus este un sampon dermatologic ce contine octopirox si climbazol si actioneaza impotriva matretii si iritatiilor scalpului