Bauckhof
(30)Sorteaza:
Afisare 24 din 30 rezultate
- Pesmetul este facut fara drojdie si are un gust crocant si crocant.
- Baza ideala pentru cerealele preferate, de exemplu, fructe cu coaja lemnoasa, fructe, bucati de ciocolata la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi. Dar, de asemenea, pentru gatit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz.
- Un mix de faina fara gluten, fara coloranti si conservanti, pentru prepararea rapida a chiflelor fara gluten.
- Produs certificat biodinamic (Demeter) si ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7). Ideala p
- Se poate face fara lapte si oua, pentru 6 brownies mari sau 12 mici. Produs controlat fara gluten.
- Mix din faina pentru prepararea rapida a prajiturii cu mere.
- Fulgi de porumb fara gluten de calitate organica, Demeter. Fulgii sunt rulati in mod traditional si raman crocanti mai mult timp. Acestia provin din porumb cultivat si procesat controlat fara gluten.
- Cerealele utilizate au fost macinate separat, se proceseaza doar produse fara gluten pe aceasta moara. Moara es
- Mix de seminte fara gluten si fara lactoza ideal pentru paine si preparate de patiserie.
- Ideal pentru galuste sau deserturi fine, fara coloranti si conservanti.
- Budinca de gris la care trebuie doar sa adaugati lapte sau bautura din soia. Pe ambalaj veti gasi mai multe variante de preparare si retete din bucataria Bauckhof.
- Faina de ovaz organica Bauckhof contine toate componentele cerealelor integrale si este certificata fara gluten.
- Faina de naut organica este ideala pentru falafel, piureuri si clatite. De asemenea, este potrivita ca un plus valoros pentru paine, produse de patiserie, pizza si chiftelute.
- Un mix de fainuri integrale, fara coloranti si conservanti, pentru prepararea unei paini crocante si gustoase fara gluten. Ideala pentru masina automata de paine.
- Mix de faina fara gluten si fara lactoza ideal pentru paine si preparate de patiserie. Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).
- Fulgii de hrisca sunt ideali pentru prepararea de muesli, terciuri si chiftelute. Fulgii provin din hrisca cultivata si procesata in spatii controlate, linie de productie controlata, garantat fara gluten.
- Bauckhof, promotor al agriculturii ecologice in Germania, va ofera un produs realizat 100% din pulpa nucii de cocos, cu un gust usor dulce, delicat, ideal atat pentru bauturi cu aroma de cocos, cat si pentru aromatizarea produselor de patiserie.
- Mix de cereale si fulgi imbracati in ciocolata neagra, fara conservanti, fara coloranti, cu ingrediente provenite din agricultura ecologica. Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).
- Ideala pentru prepararea in casa a hranei bebelusilor, copiilor sau a batranilor. Se poate consuma rehidratat cu apa, lapte sau lapte vegetal.
- In moara noastra amestecam fulgii macinati cu fulgi intregi - pentru o consistenta optima de terci, catifelata si cremoasa.
- Mix gata de utilizat pentru prepararea rapida a clatitelor si gaufrelor fara gluten, fara coloranti, fara conservanti cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.
- Produs certificat biodinamic (Demeter) si ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).
- Aliment usor de digerat, fara gluten. Hrisca are multiple beneficii nutritive. Faina se poate utiliza atat ca adaos in supe, creme, sosuri, marindu-le valoarea nutritiva, fie in produse de brutarie sau patiserie.
- Mix pentru blat de pizza fara gluten, usor de preparat, fara coloranti, fara conservanti cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.