Bauckhof

  (32)
Bauckhof
Sortare dupa
  • Baza ideala pentru cerealele preferate, de exemplu, fructe cu coaja lemnoasa, fructe, bucati de ciocolata la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi. Dar, de asemenea, pentru gatit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz.
  • Pesmetul este facut fara drojdie si are un gust crocant si crocant.
  • Ideal pentru galuste sau deserturi fine, fara coloranti si conservanti.
  • Mix de cereale si fulgi imbracati in ciocolata neagra, fara conservanti, fara coloranti, cu ingrediente provenite din agricultura ecologica. Produs certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).
  • Ideala pentru prepararea in casa a hranei bebelusilor, copiilor sau a batranilor. Se poate consuma rehidratat cu apa, lapte sau lapte vegetal.
  • Un mix de fainuri integrale, fara coloranti si conservanti, pentru prepararea unei paini crocante si gustoase fara gluten. Ideala pentru masina automata de paine.
  • Fulgii de hrisca sunt ideali pentru prepararea de muesli, terciuri si chiftelute. Fulgii provin din hrisca cultivata si procesata in spatii controlate, linie de productie controlata, garantat fara gluten.
  • In moara noastra amestecam fulgii macinati cu fulgi intregi - pentru o consistenta optima de terci, catifelata si cremoasa.
  • Bilutele delicioase de ciocolata bio nu numai ca improspateaza micul dejun, ci se folosesc ca decor pe inghetata sau in iaurt. Trei tipuri de bile crocante intr-o singura punga. In moara Bauckhof amestecam bile de cacao, bile de quinoa si bile de porumb impreuna.
  • Un amestec de musli cu multe fructe diferite (45% caise, smochine, mere, zmeura si stafide). Bilele si fulgii pe care ii contine sunt obtinuti din cereale fara gluten, precum porumb, orez, amarant, quinoa si hrisca.
  • Musli pentru micul dejun fara zahar adaugat, din ingrediente provenite din agricultura ecologica.
  • Faina de soia fara gluten este potrivita pentru prajituri, produse de patiserie, terci, budinca, briose, pentru bucataria fara gluten. Este potrivita ca inlocuitor al oualor.
  • Obtineti preparate crocante cu acest pesmet granulat obtinut din paine proaspat coapta in cuptor si uscata, integral din grau, fara conservanti, fara coloranti, cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.
  • Aliment usor de digerat, fara gluten. Hrisca are multiple beneficii nutritive. Faina se poate utiliza atat ca adaos in supe, creme, sosuri, marindu-le valoarea nutritiva, fie in produse de brutarie sau patiserie.
  • Mix pentru blat de pizza fara gluten, usor de preparat, fara coloranti, fara conservanti cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.
  • Se poate face fara lapte si oua, pentru 6 brownies mari sau 12 mici. Produs controlat fara gluten.