Forcapil

Sortare dupa
Produsul combina Fitocheratina, Vitamine, Zinc si Ulei de Jojoba rezultand astfel: fortifierea fibrelor capilare de la radacina pana la varfuri; repararea parului deteriorat si fragil; protejarea parului si a scalpului.
Forcapil® Sampon Fortifiant: un nou produs pentru rezistenta,vitalitatea si protectia parului tau!

Un par cu aspect lucios si sanatos este esential unui aspect fizic ingrijit si studiat. Conform statisticilor, aspectul parului le imprima oamenilor preconceptii legate de starea generala de igiena a persoanei pe care o au in fata. Dar de ce este atat de important aspectul parului, sau sa ai o podoaba capilara deasa, sanatoasa, puternica si stralucitoare? Pentru ca se pare ca acest lucru are un impact major asupra increderii in propria persoana, parul fiind unul dintre primele lucruri pe care le observa cineva la interlocutor. Parul transmite un mesaj important despre stilul de viata pe care l-ai ales. 

Pentru ca aspectul parului este atat de important, foloseste o gama de produse testate, cu efecte particularizate mai multor tipuri de nevoi, cum este gama Forcapil. Poti alege samponul fortifiant care intareste radacina firului de par si il face mai puternic sau poti opta pentru un tratament cu lotiunea impotriva caderii parului daca treci printr-o perioada stresanta, care isi pune amprenta asupra ta. Iar daca iti doresti ca parul sa creasca mai repede si mai frumos, ai la dispozitie suplimente alimentare sub forma de jeleuri sau de capsule, care ofera compusii indispensabili pentru sanatatea foliculilor pilosi.

Inainte de a te multumi cu o rutina minima de ingrijire a parului, aminteste-ti ca acesta nu are un impact semnificativ doar asupra felului in care te vad ceilalti, ci si asupra felului in care te simti tu insuti. Intretinerea adecvata a podoabei capilare contribuie la longevitatea acesteia, prevenind calvitia prematura determinata de stres, stil de viata sau chiar de produsele cosmetice de ingrijire, alese intr-un mod nepotrivit. Un par cu aspect sanatos este un indicator al faptului ca organismul primeste suficiente vitamine si minerale, ceea ce spune ca esti o persoana atenta, echilibrata, moderna si care se iubeste si se iubeste pe sine insasi.