Esi Spa

Sortare dupa
Hepadiet este un supliment alimentar cu extracte din plante de anghinare, ciulin de lapte si papadie, util pentru stimularea functiei hepatice si curatarea functiilor organismului.
No Dol Coral Calcium max este un adjuvant in afectiunile osteoarticulare.
SERENESI este un supliment alimentar, tonic-adaptogen, natural care poate fi util in contracararea starilor de oboseala fizica si mentala, favorizand relaxarea atunci cand apar stres, anxietate si depresie usoara dovedindu-se un remediu natural pentru bunastarea fizica si mentala si relaxare.
Un supliment pe baza de extracte de plante care ajuta la mentinerea echilibrului emotional. Este utila pentru imbunatatirea starii de spirit si este indicata pentru acele situatii sau stari tempor
Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, a sistemului nervos si la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, oase, cartilaj, gingii, dinti si piele.
Melatonina Pura 3mg este un supliment alimentar pe baza de melatonina, ce favorizeaza adaptarea organismului la variatiile de fus orar (asa numitul "jet-lag").
Glucozamina este parte integrata a cartilajuluinormal. Cartilajul se comporta ca un tampon intre oasele ce formeaza o articulatie. Glucozamanina, denumita si citosamina, este o su
Supliment alimentar cu ginkgo biloba ce imbunatateste functiile mentale. Sustine functionarea normala a microcirculatiei, ajuta memoria si functiile cognitive.
Este utilizat impotriva infectiilor bacteriene sau virale, a inflamatiilor sau impotriva iritatiilor.
IMMUNILFLOR URTO este o formula complexa care include specii vegetale (Echinaceea purpurea, Echinaceea angustifolia, Uncaria tomentosa), vitamine (C, D) si minerale (Zinc) cunoscute pentru actiunea lor asupra imunitatii.
Nodol capsule este un supliment nutritiv care contine glucozamina si condroitina sulfat, MSM (metil-sulfonil-metan) si mangan pe baza de extracte vegatale standardizate.
Supliment alimentar cu doza mare de vitamina C cu 1.000 mg, o cantitate egala cu cea continuta in aproximativ 2 kg de portocale.
Supliment alimentar cu L-arginina si L-carnitina. Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistem
Supliment alimentar pe baza de Echinacea, Uncaria, Zinc si Vitaminele C si D. Extractele de Echinacea si Uncaria sunt utile pentru a promova apararea organica naturala.
Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi, efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1 mg de melatonina inainte de culcare.
MULTICOMPLEX SENIOR este un supliment de multivitamine si multiminerale pentru persoanele in varsta.
Acest produs calmeaza durerile articulare si reduce rigiditatea articulatiilor.
No-Dol plasturi termo, 3 bucati este un produs pentru calmarea durerilor reumatice si sursa de caldura naturala.
Immunilflor este indicat pentru protectia cavitatii bucale cu efect antibacterian.
Multicomplex Adulti este un supliment de vitamine si minerale pentru adulti, ce contine 13 vitamine si 12 minerale si ajuta la furnizarea de substante nutritive atunci cand exista o nevoie fizica crescuta sau cand dieta unei persoane pur si simplu nu este suficienta.
Supliment vitaminic, mineral cu taurina, util pentru asigurarea unei cote suplimentare de nutrienti in prezenta deficientelor alimentare sau a nevoilor crescute.
Supliment alimentar, cu ingrediente de origine naturala, realizat din extracte standardizate de plante – Passiflora, Valeriana, Mac-californian si Paducel.
Microclisma pe baza de glicerol, musetel si nalba.
Siropul pentru tuse este un dispozitiv medical cu o componenta balsamica puternica, creat pentru a modula tusea fara a o inhiba.