Nebulizatoare (21)

Sortare dupa
Medel Family este un sistem ultra-compact de nebulizare cu compresor tip piston. Datorita structurii compacte, functionarii silentioase si formei prac
Compresor de mare putere dotat cu un nou kit de nebulizare ce include de asemenea, tehnologia unica v.v.t.Rata de nebulizare de 0.5 ml/min asigura un
Aparatul de aerosoli Omron Duo Baby cu sistem de curatare nazala este recomandat pentru sugari si copii pina la varsta de 2 ani.Aparatul de aerosoli O
Dispozitiv pentru terapie medicamentoasa cu aerosoli Zano Inspire.
Cel mai usor nebulizator cu compresor conceput vreodata de Omron - numai 270g.O cantitate mai mare de medicament inhalata, datorita dimensiunilor optime a particulei de aerosoli livrata.
Laica NE2014 Aerosol permite o nebulizare foarte fina, sporind beneficiile terapiei cu aerosoli. Transforma medicamentele lichide in microgropii usor de inhalat, care ajung in cea mai profunda parte a tractului respirator.
Laica va prezinta noul aparat de aerosoli cu compresor NE2013, mai usor si mai compact decat predecesoarele modele. Datorita calitatii si performantei sale, aparatul poate fi considerat un instrument profesional.
Piese de schimb pentru inhalatoarele cu compresor Laica.
Nebulizatorul NE3002 cu microcompresor pentru terapie cu aerosoli este compact si usor de utilizat, iar functionarea sa silentioasa il face perfect pentru copii.
Din inhalatorul portabil Laica NE1005E, medicamentul intra in organism prin intermediul unui filtru. Particulele cu dimensiunea de 1-5 microni patrund adanc in caile respiratorii si asigura un tratament eficient.
Aparatul de aerosoli este un dispozitiv medical compact, conceput pentru administrarea medicatiei prescrise de medic direct in caile bronhice.
Aparatul de aerosoli Laica NE2012 este ideal pentru tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, racelilor sau alergiilor.
Microlife NEB 200 este un nebulizator de compresie potrivit pentru intreaga familie. Este mic, portabil si poate fi depozitat in spatii mici.
Medel Professional este un sistem profesional de aerosoloterapie prevazut cu un sistem inovativ ce il face potrivit pentru a fi utilizat continuu. Nebulizatorul (recipientul pentru medicamente) Medeljet Plus este caracterizat printr-un sistem cu doua valve ce garanteaza o eficienta ridicata si o risipa minima de medicament.
Se foloseste in caz de: boli respiratorii acute, boli pulmonare obstructive, procese inflamatorii cronice ale cailor respiratorii.
Medel Smart este un sistem cu microcompresor ultracompact pentru aerosoloterapie, usor de operat, silentios si portabil.
Aparatul de aerosoli Microlife Mesh NEB 800 este destinat terapiei prin inhalare, eficienta in caz de astm bronsic, bronsita cronica si alte afectiuni respiratorii.
Este un nebulizator mic, portabil, care va permite sa va luati medicamentele oriunde si oricand aveti nevoie.
Nebulizatorul pentru copii NEB400 a fost conceput special pentru a face tratamentul mai placut pentru copii, asigurand in acelasi timp toate standardele de calitate si siguranta ale produselor Microlife.
Nebulizatorul pentru intreaga familie, model ORO-FAMILY PLUS, este un nou dispozitiv medical cu piston pneumatic si poate fi folosit de la cel mai mic membru al familiei pana la cel mai mare.
Datorita structurii compacte, functionarii silentioase si usurintei in utilizare, Medel Star este ideal pentru uz pediatric. Este dotat cu o gama comp
Nebulizatoare

Nebulizatoare

Nebulizatoare - Aparate cu aerosoli