Dacia Plant

Dacia Plant
Sortare dupa
  • Crema pentru iritatii contine aloe, alantoina, catina, propolis si galbenele - ingrediente ce pot ajuta la calmarea pielii.
  • Este o combinatie unica, inovatoare si echilibrata de 7 extracte fitoactive avand efect de regenerare hepatica.
  • Hibiscus este o planta care face parte din familia Malvaceae, fiind originara de la tropice. Inca din cele mai vechi timpuri acesta era folosit in hipertensiune arteriala, edeme, afectiuni respiratorii (febra, tuse, infectii la nivelul tractului respirator).
  • Echilibrant hormonal natural cu efect de contrabalansare a tulburarilor aparute la menopauza. Hormon Balance ajuta la reducerea mesei osoase si la reducerea procesului de imbatranire a pielii prin cresterea activitatii antioxidante, contribuind la ameliorarea starii psiho-emotionale.
  • Infinit Potenta comprimate este solutia 100% naturala, recomandata pentru cresterea potentei si sutinerea functiei erectile.
  • Ceaiul este o combinatie unica de plante, recomandat pentru accelerarea tranzitului intestinal.
  • Tinctura de marar este un supliment natural ce contribuie la normalizarea concentratiei de estrogeni, mentinerea echilibrului hormonal la femei, imbunatatirea digestiei.
  • Extractul de paducel fara alcool  este un produs obtinut din frunzele si florile plantei Crataegus monogyna.

Dacia Plant a fost fondata in anul 2002 de cativa tineri pasionati care au vrut sa demonstreze ca produsele naturale sunt eficiente, sigure si ii ajuta cu adevarat pe oameni sa fie mai sanatosi.

Cei 13 ani de cercetari in industria alimentara si farmaceutica, de colaborari cu nume de exceptie in domeniul medical si farmaceutic, imbinate cu experienta in fitoterapie si viziunea fondatorului au facut ca Dacia Plant sa ajunga in topul celor mai apreciate companii romanesti de suplimente alimentare.

Plantele folosite sunt obtinute din culturile bio proprii sau din cele ale colaboratorilor si trec printr-un proces exigent de selectie. Fabrica Dacia Plant este construita dupa normele GMP (Good Manufacturing Practices). Tot fluxul tehnologic este gandit pentru evitarea contaminarii produselor, iar filtrele HEPA H14 de ultima generatie dispun de capacitatea de a retine microorganismele in proportie de 99,999%.