Balsam de par

  (358)
Sortare dupa
Balsam de par

Balsam de par

Tot ceea ce trebuie sa stii despre balsamul de par sunt lucruri simple:

  • nu trebuie sa-l lasi prea mult timp pe par, fiindca daca actioneaza o perioada mai lunga nu inseamna ca si efectul va fi mai puternic. Beneficiile unui balsam de par bun se observa repede.
  • un balsam de par trebuie utilizat dupa fiecare spalare cu sampon.
  • balsamul protejeaza podoaba capilara de ruperea provocata de stersul parului, fiindca este un lucru stiut: atunci cand este ud, firul de par este foarte fragil, iar uscarea cu prosopul il face si mai vulnerabil.
  • balsamul de par poate fi folosit de toata lumea, indiferent de tipul de par, de cantitatea de sebum.

Balsam pentru par vopsit
Trebuie sa alegi un produs special conceput. Astfel, podoaba capilara va fi mai fina la atingere, dar de asemenea balsamul va prelungi si viata culorii, astfel incat te vei putea bucura mai mult de ea.

Balsam pentru par uscat
Trebuie sa folosesti un balsam de par care hidrateaza si intareste firul de par uscat, lasandu-l stralucitor, fin la atingere si usor de aranjat. Balsamul pentru par uscat nu contine parabeni.

Balsamul pentru par deteriorat
Ai nevoie de un balsam care actioneaza instant asupra firului de par degradat. Poti alege un produs cu ulei de migdale care hraneste cele mai deteriorate zone ale parului.

Balsam pentru par moale, lipsit de volum
Ai nevoie de un balsam de par care sa-l faca mai usor de descurcat si mai stralucitor, mai puternic. Trebuie sa aiba in compozitie substante nutritive, ulei de argan.


Tipuri de balsam de par
Exista balsam de par pentru toate tipurile si preferintele. Atentie insa, atunci cand il alegi pe al tau trebuie sa tii seama de un singur lucru: balsamul de par trebuie sa fie adecvat tipului de par (cret, gras, vopsit, aspru, deteriorat, moale).

Pe de alta parte, trebuie sa mai fii atent la ceva: daca ai cumva impresia ca efectele balsamului nu mai sunt aceleasi, este posibil ca parul tau sa fi suferit modificari (din cauza varstei, a mediului, a unor posibile afectiuni), asa ca este poate cazul sa il inlocuiesti cu un alt balsam, mai bine adaptat nevoilor parului tau.

In oferta farmaciilor gasesti o gama larga de balsamuri de par: balsam fortifiant, cu chinina si vitamina B, cu unt de mango, cu extract de arnica, cu extract de maslin, balsam pentru par vopsit si multe altele.