Organix

Sortare dupa
Cubuletele sunt facute dintr-un amestec de ovaz integral, stafide suculente, suc de mere si banane uscate si sunt delicios de gustoase.
Rondele ecologice din porumb, coapte, acoperite cu pudra de rosii si de morcovi.
Stafidele uscate natural la soare sunt perfect portionate in cutiute pentru mainile mici ale copiilor, fiind o gustare delicioasa din fructe.
Rondele ecologice din orez expandat acoperite cu suc de mere si scortisoara, usoare si crocante.
Musli ecologic (faina de ovaz integral, secara si orez) cu fulgi de banana si bucati de zmeura liofilizata este delicios si cremos perfect pentru papilele gustative in formare.
Organix exista pentru a produce mancare delicios de gustoasa, totalmente ecologica, care ofera o stare de bine si stimuleaza curiozitatea micutului tau.
Batoane organice din ovaz integral cu fructe, potrivite de la varsta de 12 luni, cand copilul apreciaza gustarile.
Gustari delicioase pentru deplasari, pentru un timp minunat.
De la 6 luni biscuitii sunt potriviti doar striviti in lapte.
Cerealele ecologice (faina de orez si de porumb) cu pudra de mere sunt usoare, pufoase si delicios de cremoase atunci cand sunt amestecate cu lapte. Perfecte pentru burtici. Potrivite incepand de la varsta de 6 luni (etapa 1 – Invatarea primelor gusturi).
Bunatati din fructe facute din curmale amestecate cu banane uscate.
Biscuitii ecologici Jammie Monsters contin faina de grau, suc de mere, piure de mere si de capsuni.
Baton moale si delicios facut special pentru copii mici, dintr-un amestec de ovaz integral, stafide, suc de mere si banane uscate. Este potrivit pentru vegani si vegetarieni si pentru copiii mai mari de 12 luni.
Rondele ecologice din orez cu zmeura si afine, usoare si crocante, pentru copii 7+ luni.
Aceste batoane moi si deosebit de delicioase facute dintr-un amestec de ovaz integral, stafide, suc de mere, pudra de cacao, ulei de portocale si extract de vanilie, care sunt potrivite incepand cu varsta de 12 luni.
Baton moale si delicios facut special pentru copii mici, dintr-un amestec de ovaz integral, stafide, suc de mere si banane uscate. Este potrivit pentru vegani si vegetarieni si pentru copiii mai mari de 12 luni.
Cerealele ecologice (faina integrala de ovaz, de grau si de seacara si faina de orez) cu bucatele de pruna uscata, ovaz crocant si fulgi de banana sunt moi si usor de mestecat, pefecte pentru micile papile gustative in formare.
Biscuitii ecologici cu cacao si vanilie contin faina de grau si cereale integrale, suc de struguri, pudra de cacao si extract de vanilie.
Snack copt, nu prajit, in forma labutelor lui Gruffalo, potrivit pentru o gustare. Organix exista pentru a produce mancare delicios de gustoasa, totalmente ecologica, care ofera o stare de bine si stimuleaza curiozitatea micutului tau.
Acesti biscuiti ecologici contin faina integrala de grau si suc de struguri, fiind o gustare delicioasa pentru a explora si a se juca, stimulandu-i curiozitatea copilului in fiecare zi.