Despre noi

1. Despre Dr.Max

Ascultam oamenii si le dam ce isi doresc. Farmacia Dr.Max pune oamenii pe primul loc si isi doreste sa aduca pacientilor din Romania ingrijire medicala accesibila si convenabila.
Prezent in 8 tari din Europa, Dr.Max este principalul lant de farmacii din Europa Centrala care se dedica imbunatatirii nivelului de sanatate al pacientilor.
In Romania suntem prezenti in peste 400 de farmacii, oferind acces la un sortiment larg de medicamente si servicii farmaceutice.

 

2. Viziunea Dr.Max

Oamenii conteaza, de aceea farmacia Dr.Max pune oamenii pe primul loc.
Ascultandu-le dorintele, stim ca preturile mici sunt importante si zi de zi depunem eforturi pentru a oferi accesibilitate, calitate si profesionalism la preturi speciale.

 

3. Marca proprie Dr.Max

 Preturi Dr.Max de MICI

In farmaciile Dr. Max punem mereu oamenii pe primul loc. Ii ascultam si le dam ce-si doresc: preturi speciale la sute de produse. In acest context, marca proprie Dr.Max vine in intampinarea lor cu produse de calitate ridicata si cel mai bun raport calitate-pret.

Varietate

Avem peste 40 de produse sub marca Dr.Max, toate fiind dezvoltate tinand cont de nevoile oamenilor. Alegerea acestora a fost facuta urmarind care sunt cele mai cerute produse de pe piata astfel incat sa le putem oferii variantele marca Dr. Max la cele mai bune preturi.

Calitate fara compromisuri

Pentru ca punem oamenii pe primul loc, toate materiile prime si produsele Dr. Max sunt atent verificate la toate nivelurile. Astfel, controlul calitatii produselor noastre depaseste semnificativ standardele privind controlul calitatii definite de reglementari.

Sfaturi profesioniste de cel mai inalt nivel

Faptul ca distributia produselor Dr. Max se face in lantul propriu de farmacii face ca toate produsele sa fie atent manipulate doar de personal instruit. Adevarati profesionisti, oameni atenti la ce recomanda sunt mereu aproape de tine, astfel incat se exclude din start orice risc de combinatii nepotrivite de produse.

 

4. E-shop

incepand cu luna iunie am lansat farmacia online Dr.Max. Poti comanda online din cele peste 6.000 de produse in stoc, cu livrare la domiciliu. 

 

5. Program de loialitate

 Despre cardul de loialitate Dr.Max

 • Fiecare pacient poate beneficia lunar de preturi speciale la sute de produse valabile exclusiv cu cardul de loialitate Dr.Max.
 • Poti solicita unul in orice farmacie Dr.Max sau poti opta sa te inregistrezi online si apoi sa iti ridici cardul fizic din cea mai apropiata farmacie

Produse la preturi speciale

 • Produse pentru afectiuni musculo-scheletice
 • Produse pentru afectiuni diabetice
 • Produse pentru afectiuni cardiovasculare

Reduceri pentru tine

 • Minimum 10% discount, in fiecare zi, la toate produsele marca Dr.Max
 • Minimum 10% discount la toate produsele apartinand brandurilor: Batiste, Apivita, Iwhite. Splat, L’Erbolario, Herbosophy, Oxyance, Dr.Organic, TRUSSA, Dr. Hart, Dermalin, Imacul’eau, Pro32.

 

6. De ce sa alegi Dr.Max

 • Te bucuri de o retea de farmacii accesibila, prezenta in locatii de proximitate.
 • Ai parte de un sortiment variat de medicamente si produse la preturi Dr.Max de MICI.
 • Interactionezi cu farmacisti profesionisti, mereu gata sa te ajute cu cele mai bune recomandari.
 • Beneficiezi de produse de calitate la preturi rezonabile prin marca proprie Dr.Max.
 • Ai preturi speciale pentru oferte lunare prin cardul de loialitate Dr.Max.
 • Ai acces oricand la farmacii deschise non-stop in orasele mari.