Despre noi

Dr. Max - prima alegere cand te gandesti la grija

Despre noi 

Pentru noi, oamenii de la Dr. Max, voi, oamenii pe care ii intalnim zi de zi in farmacie, veti fi mereu pe primul loc. Va ascultam si va daruim cu drag toata atentia noastra, pentru a oferi ingrijire medicala accesibila si convenabila pentru toata lumea.

Noi, oamenii de la Dr. Max va promitem sa modelam un viitor mai bun, un viitor in care compasiunea si empatia sunt principiile care ghideaza fiecare actiune, a fiecaruia dintre noi, avand ca scop grija pentru sanatate si dorinta de a oferi o stare de bine celor din jur.

Pentru a duce la indeplinire promisiunea vizionara a companiei, legata de un viitor mai bun, fiecare dintre noi promitem sa ne perfectionam zi de zi, in segmentele noastre de activitate, pentru a contribui la scopul nostru comun. De aceea, promitem sa ne gandim in primul rand la bunastarea pacientilor, prin tot ceea ce facem.

Dr. Max este prezent in 6 tari din Europa

Prezent in 6 tari din Europa, Dr. Max este principalul lant de farmacii din Europa Centrala care se dedica imbunatatirii nivelului de sanatate al pacientilor.

In Romania, suntem prezenti in peste 900 de farmacii, oferind acces la un sortiment larg de medicamente si servicii farmaceutice.


Suntem Dr. Max si promitem sa avem grija de tine.

Cu fiecare actiune, cream cadrul potrivit pentru a oferi grija celor dragi. La Dr. Max, grija nu e doar o promisiune, e in ADN-ul nostru.

Suntem Dr. Max si promitem sa avem grija de tine

Viziune Dr. Max

Oamenii conteaza, de aceea farmacia Dr. Max pune oamenii pe primul loc.

Ascultandu-le dorintele, stim ca preturile mici sunt importante si zi de zi depunem eforturi pentru a oferi accesibilitate, calitate si profesionalism la preturi speciale.

Viziune Dr. Max
Oamenii conteaza
Viziune Dr. Max


Marca proprie Dr. Max

Alaturi de oameni, cu preturi Dr. Max
Avem peste 300 de produse si suplimente alimentare Dr. Max, dezvoltate cu atentie pentru a indeplini nevoile si dorintele oamenilor.

Calitate fara compromisuri
Pentru ca punem oamenii pe primul loc, toate materiile prime si produsele Dr. Max sunt atent verificate la toate nivelurile. Astfel, controlul calitatii produselor noastre depaseste semnificativ standardele privind controlul calitatii definite de reglementari.

Varietate
Am inceput cu 40 de produse pentru ca in prezent sa avem peste 300 de produse sub marca Dr. Max, toate fiind dezvoltate tinand cont de nevoile oamenilor.

Sfaturi profesioniste de cel mai inalt nivel
Adevarati profesionisti, oameni atenti la ce recomanda sunt mereu aproape de tine, astfel incat se exclude din start orice risc de combinatii nepotrivite de produse.


Calitate Dr. Max
Marca proprie Dr. Max

E-shop

In farmacia online Dr. Max exista peste 15.000 de produse disponibile, iar clientii beneficiaza de transport gratuit la comenzi de peste 200 lei. In plus, din 2020 exista optiunea Click & Collect, serviciu prin care clientii pot ridica gratuit comenzile plasate online din una dintre cele peste 700 de farmacii Dr. Max din toata tara. 


Modalitati de livrare Dr. Max


Program de loialitate

Despre cardul de loialitate Dr. Max

Despre cardul de loialitate Dr. Max

 • Fiecare pacient poate beneficia lunar de preturi speciale la sute de produse valabile exclusiv la achiztii in farmacii cu cardul de loialitate Dr. Max.
 • Cardul de loialitate poate fi solicitat in orice farmacie Dr. Max sau poti opta sa te inregistrezi online si apoi sa iti ridici cardul fizic din cea mai apropiata farmacie.
Produse la preturi speciale Dr. Max

Produse la preturi speciale

 • Produse pentru afectiuni musculo-scheletice.
 • Produse pentru afectiuni diabetic.
 • Produse pentru afectiuni cardiovasculare.
Produse la preturi speciale Dr. Max

Reduceri pentru tine

 • Minimum 5% la achizitia oricaror produse cu exceptia medicamentelor si a altor produse pentru care legea nu permite acordarea de discount-uri.
 • Beneficiezi de promotii lunare din Catalogul Dr. Max.
 • Vouchere de reduceri din Revista Sanatate Dr. Max, oferita gratuit in farmacii sau pe care o poti rasfoi si online aici.


Valorile Dr. Max

Grija ne ghideaza in tot ceea ce facem.

De aceea ne luam angajamentul de a ne mentine promisiunile in toate actiunile noastre, constand in a le oferi clientilor nostri cele mai bune servicii si produse si in a modela un viitor mai bun, fara a avea retineri in a inova.

Valorile Dr. Max


De ce sa alegi Dr. Max

 • Te bucuri de o retea de farmacii accesibila, prezenta in locatii de proximitate.
 • Ai parte de un sortiment variat de medicamente si produse la preturi Dr. Max.
 • Interactionezi cu farmacisti profesionisti, mereu gata sa te ajute cu cele mai bune recomandari.
 • Beneficiezi de produse de calitate la preturi rezonabile prin marca proprie Dr. Max.
 • Ai preturi speciale pentru oferte lunare prin cardul de loialitate Dr. Max.
 • Ai acces oricand la farmacii deschise non-stop in orasele mari.
 • Beneficiezi de farmacia online Dr. Max
La Dr. Max gasesti ce ai nevoie
Preturi mici la Dr. Max
Profesionalism Dr. Max
Feedback comanda Dr. Max

Contact email:
contact@drmax.ro

Contact call center Tel Verde:
0800 080 400

Contact call center:
0372 492 292

Adresa de contact pentru informatii comenzi online:
info@drmax.ro