Solgar

Sortare dupa
Zincul este un oligoelement esential, important pentru sistemul imunitar, facand parte din numeroase sisteme enzimatice. Este, de asemenea, o componenta a insulinei si al lichidului seminal barbatesc. In cazul unui consum ridicat de calciu sau acid fitic, intalnit in anumite cereale, este necesara suplimentarea aportului de zinc.
B12 sub forma lichida, cu un complex de vitamine B este recomandat persoanelor care se confrunta cu probleme la ingerarea tabletelor si capsulelor.
Vitamina C masticabil cu aroma de portocala este esentiala sanatatii organismului, fiind in special importanta pentru mentinerea sanatatii pielii.
Picolinatul de crom este o combinatie de crom si acid picolinic, care creste eficienta insulinei si ajuta la transportul glucozei din fluxul sanguin la membranele celulelor.
Complex numarul 7 contribuie la imbunatatirea mobilitatii si flexibilitatii, la reducerea inflamatiilor si a durerilor articulare.
Drojdia de bere cu vitamina B12 500mg reprezinta o sursa naturala de vitamine din complexul B si aminoacizi, fiind utila in mod particular ca tonic general pentru sanatatea tuturor grupelor de varsta.
Fier cu actiune blanda Gentle Iron 20mg este un supliment alimentar care previne anemia prin deficit de fier si, ca element constitutiv al hemoglobinei, transporta oxigenul in corp. Forma de bisglicinat a fierului este usor absorbita, are o biodisponibilitate ridicata, nu cauzeaza constipare sau disconfort gastric (balonare).
Vitamina D3 are un rol in activarea a unui numar mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului si fosforului din tesutul osos. Stimuleaza formarea si a depunerea in oase a fosfatului de calciu, absorbtia calciului si fosforului din alimentatie,
Suplimentul de frumusete pentru par, unghii si piele asigura substante nutritive esentiale pentru biosinteza colagenului si a cheratinei, cum ar fi sulful o
Folate (metafolin) de la Solgar este un supliment alimentar pe baza de acid folic care suporta sanatatea sistemului nervos, a inimii si a celulelor rosii din sange. Acidul folic este una dintre vitaminele complexului B si este responsabil pentru diferite functii, cum ar fi functiile psihologice normale, reducerea nivelurilor ridicate de homocisteina si sinteza ADN-ului si a aminoacizilor.
Vitamina B12 (cobalamina) este singura vitamina ce contine cobalt (un oligoelement). Aceasta este esentiala pentru functionarea normala a tuturor celulelor din organism, in special cele ale maduvei, tractului intestinal si sistemului nervos, fiind necesara pentru formarea celulelor rosii din sange.
Beneficiile „vitaminei solare” sunt numeroase si bine documentate, variind de la sustinerea imunitatii, pana la oase puternice si dinti sanatosi. Aceasta are o aroma naturala de portocale cu un gust excelent si este ideal pentru cei care au dificultati la inghitirea capsulelor sau tabletelor.
Vitamina D3 4000IU are un rol important in activarea a unui numar mare de procese biologice, cum ar fi mobilizarea calciului si fosforului din tesutul osos. Stimulaza formarea si depunerea in oase a fosfatului de calciu, absorbtia calciului si fosforului din alimentatie
Astaxantina este o xantofila, respectiv un pigment carotenoid care se intalneste in peste si alge. Poate preveni actiunea daunatoare a soarelui asupra pielii, sustinand in acelasi timp si sanatatea cardiovasculara.
Coenzima Q10 200mg este o componenta esentiala a mitocondriei (centrul tuturor celulelor), pe care celulele o utilizeaza pentru a produce energia ATP necesara corpului pentru cresterea si sustinerea celulelor.
Coenzima Q10 Nutri Nano este o componenta esentiala a mitocondriei (centrul tuturor celulelor). Celulele o utilizeaza pentru a produce energia ATP necesara corpului pentru cresterea si sustinerea celulelor.
Alfa tocoferolul din Vitamina E previne descompunerea acizilor grasi saturati si a vitaminei A, cat si combinarea cu alte substante ce ar putea dauna organismului.
Noua formula avansata de beautin collagen cu magneziu are toate avantajele beautin collagen obisnuit (pielea stralucitoare, parul si unghiile puternice, si suportul articulatiilor), plus o contributie suplimentara la buna functionare a muschilor si a oaselor.
Acidul Alfa-lipoic este un puternic antioxidant cu continut de sulf, ce contribuie la regenerarea vitaminelor C si E.
Acidul folic sau metilfolatul lucreaza impreuna cu vitamina B12 si vitamina C pentru utilizarea proteinelor, avand un rol esential in formarea hemulului.
Amino 75 contine aminoacizi esentiali, utili atletilor, vegetarienilor si persoanelor cu un sistem muscular slabit.
Coenzima Q-10 (COQ-10) se regaseste in fiecare celula din plante sau animale, desi sursele alimentare ar putea sa nu fie suficiente pentru a acoperi o deficienta.
Pudra cristale de vitamina C este esentiala sanatatii organismului, fiind in special importanta pentru mentinerea sanatatii pielii.
In procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de „tocoferoli” era folosit pentru a defini cei patru compusi initiali cu structura asemanatoare.