Solgar

Sortare dupa
Suplimentul de frumusete pentru par, unghii si piele asigura substante nutritive esentiale pentru biosinteza colagenului si a cheratinei, cum ar fi sulful o
Picolinatul de crom este o combinatie de crom si acid picolinic, care creste eficienta insulinei si ajuta la transportul glucozei din fluxul sanguin la membranele celulelor.
Drojdia de bere cu vitamina B12 500mg reprezinta o sursa naturala de vitamine din complexul B si aminoacizi, fiind utila in mod particular ca tonic general pentru sanatatea tuturor grupelor de varsta.
Zincul este un oligoelement esential, important pentru sistemul imunitar, facand parte din numeroase sisteme enzimatice. Este, de asemenea, o componenta a insulinei si al lichidului seminal barbatesc. In cazul unui consum ridicat de calciu sau acid fitic, intalnit in anumite cereale, este necesara suplimentarea aportului de zinc.
B12 sub forma lichida, cu un complex de vitamine B este recomandat persoanelor care se confrunta cu probleme la ingerarea tabletelor si capsulelor.
Fier cu actiune blanda Gentle Iron 20mg este un supliment alimentar care previne anemia prin deficit de fier si, ca element constitutiv al hemoglobinei, transporta oxigenul in corp. Forma de bisglicinat a fierului este usor absorbita, are o biodisponibilitate ridicata, nu cauzeaza constipare sau disconfort gastric (balonare).
Vitamina D3 are un rol in activarea a unui numar mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului si fosforului din tesutul osos. Stimuleaza formarea si a depunerea in oase a fosfatului de calciu, absorbtia calciului si fosforului din alimentatie,
Beneficiile „vitaminei solare” sunt numeroase si bine documentate, variind de la sustinerea imunitatii, pana la oase puternice si dinti sanatosi. Aceasta are o aroma naturala de portocale cu un gust excelent si este ideal pentru cei care au dificultati la inghitirea capsulelor sau tabletelor.
Vitamina D3 4000IU are un rol important in activarea a unui numar mare de procese biologice, cum ar fi mobilizarea calciului si fosforului din tesutul osos. Stimulaza formarea si depunerea in oase a fosfatului de calciu, absorbtia calciului si fosforului din alimentatie
Alfa tocoferolul din Vitamina E previne descompunerea acizilor grasi saturati si a vitaminei A, cat si combinarea cu alte substante ce ar putea dauna organismului.
Astaxantina este o xantofila, respectiv un pigment carotenoid care se intalneste in peste si alge. Poate preveni actiunea daunatoare a soarelui asupra pielii, sustinand in acelasi timp si sanatatea cardiovasculara.
Coenzima Q10 200mg este o componenta esentiala a mitocondriei (centrul tuturor celulelor), pe care celulele o utilizeaza pentru a produce energia ATP necesara corpului pentru cresterea si sustinerea celulelor.
Coenzima Q10 Nutri Nano este o componenta esentiala a mitocondriei (centrul tuturor celulelor). Celulele o utilizeaza pentru a produce energia ATP necesara corpului pentru cresterea si sustinerea celulelor.
Folate (metafolin) de la Solgar este un supliment alimentar pe baza de acid folic care suporta sanatatea sistemului nervos, a inimii si a celulelor rosii din sange. Acidul folic este una dintre vitaminele complexului B si este responsabil pentru diferite functii, cum ar fi functiile psihologice normale, reducerea nivelurilor ridicate de homocisteina si sinteza ADN-ului si a aminoacizilor.
Acidul Alfa-lipoic este un puternic antioxidant cu continut de sulf, ce contribuie la regenerarea vitaminelor C si E.
L-Carnitina lichida este importanta pentru metabolizarea grasimilor, in special in celulele inimii si ale muschilor.
D-riboza este o componenta esentiala a nucleotidelor RNA si DNA, cat si un factor important in procesul de productie al energiei.
Echinacea este o planta originara in America de Sud, fiind considerata una dintre cele mai importante plante pentru protectia si consolidarea organismului.
Coenzima Q-10 (COQ-10) se regaseste in fiecare celula din plante sau animale, desi sursele alimentare ar putea sa nu fie suficiente pentru a acoperi o deficienta.
Pudra cristale de vitamina C este esentiala sanatatii organismului, fiind in special importanta pentru mentinerea sanatatii pielii.
In procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de „tocoferoli” era folosit pentru a defini cei patru compusi initiali cu structura asemanatoare.
Zincul este un oligoelement esential, important pentru sistemul imunitar, facand parte din numeroase sisteme enzimatice. Este, de asemenea, o componenta a insulinei si al lichidului seminal barbatesc. In cazul unui consum ridicat de calciu sau acid fitic, intalnit in anumite cereale, este necesara suplimentarea aportului de zinc.
Acidul folic sau metilfolatul lucreaza impreuna cu vitamina B12 si vitamina C pentru utilizarea proteinelor, avand un rol esential in formarea hemulului.
Seleniul este un oligoelement esential ce actioneaza in mod sinergic cu vitamina E. Ca element constitutiv al glutationului peroxidaza, o enzima antioxidanta, seleniul neutralizeaza radicalii liberi inainte ca acestia sa afecteze tesuturile corpului.