Subiecte tabu (443)

Sortare dupa
Sunt prezervative super fine cu sensi-fit pentru senzatii mai intense.Sunt in medie  mai subtiri decat prezervativele standard din latex, conferi
Septoral ajuta la recapatarea senzatiei de prospetime. Utilizarea in mod regulat asigura mentinerea unei respiratii proaspete pe termen lung.Ingredien
Pachetul contine Proctinum supozitoare, recomandate ca tratament adjuvant dupa chirurgie proctologica si in timpul radioterapiei si servetele umede ce reduc starea de disconfort intalnita in boala hemoroidala.
Dr.Max DioMax contine diosmina (micronizata si purificata), hesperidina, escina si rutin.
Scutecul complet respirabil, testat dermatologic, protejeaza sanatatea pielii. Nucleul cu actiune rapida al produsului pentru incontinenta ii asigura persoanei dragi o protectie ridicata impotriva scurgerilor nedorite. Usor de pus si de scos, va lasa suficient timp liber in care sa va bucurati de momentele pretioase petrecute impreuna cu cei dragi.
Apa de gura pentru copii cu flour protejeaza dintii copiilor impotriva aparitiei cariilor.
Chilotul absorbant Active Plus reprezinta solutia ideala pentru persoanele active cu probleme de incontinenta. Indicatorul de umiditate ofera informatii despre necesitatea schimbarii produsului, iar inscriptia „FRONT” indica partea din fata a chilotului.
Apa de gura PRO32 Complete Care 6 in 1 lupta impotriva cariilor si improspateaza respiratia.
Scutece pentru incontinenta la unisex, recomandat persoanelor imobilizate la pat. Slip Plus cu tehnologia ConfioAir este un scutec complet respirabil, testat dermatologic, care protejeaza
Datorita continutului de clorhexidina, apa de gura Curasept ADS 212 asigura o protectie intensiva pentru gingiile iritate.
Propolisul are actiune reparatoare, cicatrizanta, regeneranta, emolienta, antiinflamatoare si sustine epitelizarea.
Cicatridina supozitoare este un tratament adjuvant in procesul de vindecare al hemoroizilor, al fisurilor si rupturilor anale, al fistulelor perianale
Protectie pentru pat si scaun impotriva pierderilor accidentale de urina, cu capacitate de absorbtie suplimentara si o suprafata delicata, confortabila pentru piele. Testat dermatologic
Scutecul complet respirabil, testat dermatologic, protejeaza sanatatea pielii. Nucleul cu actiune rapida al produsului pentru incontinenta ii asigura persoanei dragi o protectie ridicata impotriva scurgerilor nedorite. Usor de pus si de scos, va lasa suficient timp liber in care sa va bucurati de momentele pretioase petrecute impreuna cu cei dragi.
Tampoanele pentru incontinenta urinara Molicare Pad au o forma anatomica cu corp super absorbant si capacitate de neutralizare a mirosului. Stratul superior netesut acopera intreaga suprafata a produsului, iar partea exterioara impermeabila prezinta un strat exterior moale.
Tampoanele pentru incontinenta sunt create special pentru barbati, cu strat antibacterian Dry Plus, cu pH neutru, ce asigura o distributie uniforma a lichidului si corp superabsorbant cu capacitate de neutralizare a mirosului.
Apa de gura cu 0,2% Clorhexidina este un produs recomandat pentru igiena zilnica a mucoasei bucale si ca adjuvant in afectiuni asociate florei bacteriene din cavitatile bucala si orofaringiana.
Datorita continutului de clorhexidina, apa de gura Curasept ADS 220 asigura o protectie intensiva pentru gingiile iritate.
Uneori, femeile se confrunta cu senzatia de uscaciunea vaginala, ceea ce provoaca disconfort in timpul actului sexual.
Tampoane absorbante incontinenta 4 picaturi MoliCare Pad sunt tampoane igienice pentru incontinenta, cu forma anatomica.
Uneori, femeile se confrunta cu senzatia de uscaciunea vaginala, ceea ce provoaca disconfort in timpul actului sexual.
Tratament adjuvant al proceselor reparative ale canalului anorectal dupa chirurgie proctologica; hemoroizi interni si externi; proctita; infectii anale, rectale de diferite etiologii; rupturi anale; fisuri anale; fistule perianale.
Propolis cu Echinacea fara alcool spray este un produs natural destinat mentinerii sanatatii cailor respiratorii, a cavitatii bucale si a pielii. Dint
Tampoanele pentru incontinenta Molicare Pad au forma anatomica cu corp superabsorbant si capacitate de neutralizare a mirosului. Stratul superior netesut acopera intreaga suprafata a prodususlui, iar partea exterioara impermeabila prezinta un strat exterior moale.
Hemoroizii interni si externi, ca adjuvant in tratamentul varicelor, fisuril anale, hemoroizi indusi de sarcina.
Lady Slim Pants este lenjeria pentru incontinenta urinara care asigura protectie superioara intr-o forma discreta si feminina. Poate fi folosita in cazul pierderilor urinare mari sau in timpul unor activitati cand doriti protectie ridicata si confort.
Un scutec deschis, complet respirabil, cu capacitate ridicata de absorbtie, testat dermatologic, care protejeaza sanatatea pielii. Produs unisex recomandat persoanelor imobilizate la pat cu incontinenta abundenta. Nucleul cu actiune rapida  ii asigura persoanei dragi o protectie ridicata impotriva scurgerilor nedorite.
Subiecte tabu

Subiecte tabu

Produse pentru tratarea afectiunilor private