Optimum Nutrition

Sortare dupa
Proteinele din zer (whey protein) se asimileaza foarte rapid fiind si o sursa bogata de aminoacizi, accelerand refacerea muschilor dupa antrenament.
Spre deosebire de celelalte batoane de proteine Whipped de la Optimum Nutrition, aceasta noua aroma include un strat de ciocolata alba in loc de ciocolata cu lapte.
Optimum Nutrition ON Gold Standard Pre Workout este un mix excelent pentru a-ti creste nivelul de energie inainte de antrenament.
Gold Standard 100% Whey  ofera 24g de proteine din zer pentru a sustine cresterea musculara. Dupa antrenament, corpul tau foloseste proteinele pentru a ajuta la repararea si reconstructia fibrelor musculare.
Proteinele din zer (Whey Protein) se asimileaza foarte rapid, fiind si o sursa bogata de aminoacizi, accelerand refacerea muschilor dupa antrenament.
Optimum Nutrition ON Gold Standard BCAA Train Sustain are ca si ingredient de baza aminoacizi cu lant ramificat BCAA, pentru a sprijini cresterea in masa musculara.
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey ofera 24g de proteine din zer pentru a sustine cresterea musculara si 5,5 g de BCAA-uri naturale.
Noul Gold Standard BCAA de la ON are ca si ingredient de baza aminoacizii cu lant ramificat BCAA, apreciati de atleti pentru abilitatea lor de sustine muschii in timpul antrenamentelor si de a sprijini cresterea in masa musculara.
Batonul proteic Protein Crisp Bar este un baton crocant, plin de proteine, fara zahar adaugat.
Optimum Nutrition ON Gold Standard Pre Workout este un mix excelent pentru a-ti creste nivelul de energie inainte de antrenament.
100% Whey Gold Standard este cea mai bine vanduta si, prin urmare, cea mai populara pudra proteica din lume pe piata suplimentelor sportive.
Optimum Nutrition Amino Energy face parte din gama de suplimente nutritive cu BCAA.
Optimum Nutrition Amino Energy face parte din gama de suplimente nutritive cu BCAA. Spre deosebire de suplimentele BCAA standard, Amino Energy poate fi utilizat in mai multe feluri, respectiv in loc de cafea dimineata, pre workout, pe timpul antrenamentului si dupa antrenament.