Soil

Sortare dupa
Roll-on Relax cu uleiuri estentiale calmeaza sistemul nervos, linisteste mintea si detensioneaza corpul.
Ulei de tip Baza Argan (Argania spinose) Pur Presat la Rece 100% Organic ECOCERT
Untul de Shea SOiL este un puternic hidratant natural care protejeaza si hraneste pielea uscata si deteriorata.
Uleiul de tip baza avocado  SOiL este produs dintr-o singura specie de planta, este in general presat la rece si nu este amestecat cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante.
Ulei de tip baza organic de Seminte de Struguri (Vitus vinifera) este un produs dintr-o singura specie de planta, iar in general este presat la rece si nu este amestecat cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante.
Uleiul de tip Baza de Nuci de Macadamia este foarte compatibil cu pielea umana si se utilizeaza pentru a mentine pielea tanara, moale si supla.
Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante.
Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a tulpinilor proaspete sau uscate ale acestei ierburi numite Palmarosa.
Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a cojii de Lime.
Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Acest ulei pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a frunzelor si crengutelor arborelui de ceai.
Uleiul esential organic de Lamaie (Citrus limon)  este un produs dintr-o singura specie de planta si nu este amestecat cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante, facut din coaja copacului de Lamaie, este un ulei plin de viata, cu aroma de citrice.
SOiL Ulei Esential Lemongrass (Cymbopogon citratus) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon
Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.
Soil Ulei Esential Menta (Mentha piperita) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon.
Uleiul  Vitamina E este un mix de tocoferoli naturali amestecati cu SOiL ulei organic de Jojoba pentru aplicarea eficienta pe piele.
Calmeaza iritatiile pielii cauzate de muscaturile de insecte, taieturi sau zgarieturi, cu efect de indepartare a insectelor.
SOiL Ulei Esential Ylang Ylang (Cananga odorata) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon