Rapunzel

Sortare dupa
Mixul fitness are o aroma dulce de nuca, cu o atingere picanta. Samanta de ridiche este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta.
Cafea boabe bio Arabica din Guatemala cu gust pronuntat, cu un corp bine structurat si aciditate retinuta. Incheiat de note fine de ciocolata si caramel.
Ciocolata amaruie de cacao cu 85% este o ciocolata pentru cunoscatori. Aceasta combina cerintele calitative foarte ridicate ale traditiei de productie elvetiene cu prepararea ecologica.
Ciocolata Rapunzel reprezinta cea mai buna traditie de fabricatie elvetiana si ingrediente valoroase, din comert echitabil, provenite din cultivarea ecologica.
Ciocolata bio amaruie 55% cacao cu espresso este o delicatesa pentru toti fanii espresso. Ciocolata bio Rapunzel reprezinta traditia de fabricatie elvetiana si ingrediente valoroase, din comert echitabil, provenite din cultivarea ecologica.
Ciocolata bio cu ghimbir este o ciocolata amaruie fina. Bucatelele de ghimbir zaharate si tocate ii confera o aroma calda, usor iute si intensa.
Ciocolata cu mix de fructe si alune bio cu ingrediente atent selectionate din cultura organica, reprezinta o gustare plina de ciocolata cu nuci prajite crocant si fructe uscate aromate.
Ciocolata neagra bio este racoritoare cu umplutura cremoasa de menta, este o compozitie irezistibila pentru toti iubitorii de menta.
Pentru toti fanii de ciocolata cu lapte care doresc sa renunte la produsele de origine animala in mod deliberat si pentru toti iubitorii de ciocolata si cunoscatori care doresc sa incerce ceva nou. Descoperiti delicioasa oferta de ciocolata cu sirop de orez care da ciocolatei "caracter de lapte integral".
Napolitane crocante cu umplutura de crema delicioasa de lamaie.
Un baton delicios, sanatos, cu un gust savuros de crema de alune de padure. Este un produs certificat ecologic. Se poate consuma, ca si gustare, intre mesele principale ale zilei sau ca desert.
Semintele de broccoli au un gust usor condimentat. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta si recoltate proaspat si regional din pervazul local.
Semintele de trifoi rosu bio au un gust deosebit de bland si delicat. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta, ideala ca topping pentru salate si supe, in smoothie-uri si in mancaruri.
Un baton delicios, sanatos, cu un gust puternic de espresso. Este un produs certificat ecologic. Se poate consuma, ca si gustare, intre mesele principale ale zilei sau ca desert.
Amestecul wellness are un gust intens de nuca, cu o atingere picanta. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta.
Ciocolata bio amaruie cu 70% cacao are ingrediente atent selectionate din cultura organica, reprezinta o gustare plina de savoare si foarte aromata.
Ciocolata bio cu lapte integral are ingrediente atent selectionate din cultura organica, reprezinta o gustare plina de savoare si foarte aromata.
Ciocolata neteda din lapte integral cu migdale crocante, perfecta pentru o gustare indiferent de perioada zilei.
Ciocolata bio cu lapte integral cu o umplutura rafinata de crema de lapte, o gustare dulce potrivita indiferenta de ora zilei.
O ciocolata nobila fina cu un continut ridicat de lapte integral.
Umplutura crocanta de miere si migdale inconjurata de cea mai fina ciocolata cu lapte integral promite sa ofere un gust deosebit. Pregatita dupa cele mai inalte standarde de productie din Elvetia. Ciocolata contine 35% cacao.
Ciocolata neagra cu 46% cacao bio este ciocolata nobila de lapte are un continut deosebit de ridicat de cacao aromata, gustul ei amintind de ciocolata calda. Cacaua valoroasa provine din Bolivia si din Republica Dominicana.
Ciocolata neagra Nirvana pentru toti cunoscatorii de ciocolata, fara lapte praf. Umplutura fina, rafinata de praline se topeste in gura. Bucurati-va de gustul ciocolatei vegane organice Nirwana impreuna cu familia si prietenii.
Ciocolata bio cu lapte integral, cu o umplutura de nougat cremoasa si fina. Este un produs certificat ecologic. Se poate consuma, ca si gustare, intre mesele principale ale zilei, sau ca desert.