Doppelherz

Sortare dupa
Pentru ca sistemul nervos sa functioneze normal, trebuie sa existe un echilibru chimic optim in organism, deoarece balanta dintre substantele chimice din organism are o influenta majora asupra starii de sanatate mentala si emotionala a unei persoane. Pentru a te proteja in acest sens, este recomandata folosirea capsulelor Doppelherz aktiv Lecitina + Ginkgo.
Pentru sistemul osos si articulatii, Kollagen 11.000 Plus contine nutrienti care contribuie la sanatatea aparatului locomotor si ajuta la protectia celulelor.
Picaturile pentru ochi au un rol foarte important in viata purtatorilor de lentile de contact, in special pentru cei cu ochi sensibili.
Coenzima Q10 Extra + Magneziu + B1 + B5 + B6, are o formula complexa, cu nutrienti care sprijina organismul prin: functionarea normala a sistemelor muscular si nervos, functionarea normala a inimii, reducerea oboselii si extenuarii, mentinerea sanatatii psihice, furnizarea energiei necesare organismului si sustinerea sistemului imunitar.
Produsul este un supliment complex care ajuta la imbunatatirea aspectului tau exterior, comprimatele fiind un ajutor esential pentru ingrijirea parului, a pielii si a unghiilor.
Capsulele lecitina forte 1200mg pot completa regimul alimentar in perioadele de activitate intelectuala intensa si studiu.
Constructia membranei celulare la nivelul intregului organism se bazeaza pe Lecitina, un fosfolipid important pentru sanatate. Lecitina este intalnita in principalele organe precum inima, ficat ori creier.

Compania Queisser Pharma a dezvoltat pe parcursul a zeci de ani gama de suplimente alimentare si produse pentru sanatate. In timp, expertiza noastra s-a extins considerabil in multe arii terapeutice. Astazi multi oameni din lumea intrega apreciaza produsele pentru ca acopera o gama larga de nevoi pentru mentinerea sanatatii sistemelor cardiovascular, muscular, articular, a ochilor, sau pentru intarirea sistemului imunitar.

Gama Doppelherz include numeroase suplimente alimentare, dispozitive medicale, medicamente fara prescriptie medicala (OTC). Suplimentele alimentare Doppelherz contin substante nutritive, cum ar fi minerale, vitamine, oligoelemente sau acizi grasi, in doze optime si atent combinate. Sarcina si alaptarea, situatiile stresante, efortul fizic sporesc necesitatea nutrientilor. Doppelherz suplimenteaza dieta noastra zilnica, pentru ca nu intotdeauna ne putem hrani in mod optim.