Doppelherz

  (8)
Doppelherz
Sortare dupa
 • Acizii grasi nesaturati Omega (Omega-3, Omega-6 si Omega-9) au un rol deosebit de important in sustinerea functionarii normale a inimii, ochilor si creierului. impreuna, uleiul de peste (sursa de acizi grasi polinesaturati Omega-3), uleiul de masline (sursa de Omega-9) si uleiul de in (sursa de Omega-6), lupta cu depunerile de colesterol „rau”.
 • Acizii grasi polinesaturati Omega-3 EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexaenoic) contribuie la buna functionare a inimii.
 • A-Z depot cu luteina sigura o nutritie echilibrata cu vitaminele necesare vietii, precum si cu minerale si microelemente, o conditie esentiala pentru starea de bine a organismului si sustinerea capacitatii de efort.
 • Pentru sistemul osos si articulatii, Kollagen 11.000 Plus contine nutrienti care contribuie la sanatatea aparatului locomotor si ajuta la protectia celulelor.
 • Magneziu 400 + B1 + B6 + B12 + Acid Folic este recomandat pentru functionarea sistemelor muscular si nervos, pentru functionarea optima a inimii si pentru un plus de energie in perioadele solicitante.
 • Complexul de vitamine si minerale dedicat femeilor se recomanda in orice moment, din copilarie si pana la varsta reproductiva, inainte si dupa sarcina, chiar si in timpul alaptarii, dar si la varsta inaintata (menopauza).
 • Produsul este un supliment complex care ajuta la imbunatatirea aspectului tau exterior, comprimatele fiind un ajutor esential pentru ingrijirea parului, a pielii si a unghiilor.
 • Kollagen Beauty ajuta la imbunatatirea elasticitatii pielii, cresterea concentratiei de elastina, iar adancimea ridurilor scade cu 7% dupa 4 saptamani si cu 20% dupa 8 saptamani.

  Compania Queisser Pharma a dezvoltat pe parcursul a zeci de ani gama de suplimente alimentare si produse pentru sanatate. In timp, expertiza noastra s-a extins considerabil in multe arii terapeutice. Astazi multi oameni din lumea intrega apreciaza produsele pentru ca acopera o gama larga de nevoi pentru mentinerea sanatatii sistemelor cardiovascular, muscular, articular, a ochilor, sau pentru intarirea sistemului imunitar.

  Gama Doppelherz include numeroase suplimente alimentare, dispozitive medicale, medicamente fara prescriptie medicala (OTC). Suplimentele alimentare Doppelherz contin substante nutritive, cum ar fi minerale, vitamine, oligoelemente sau acizi grasi, in doze optime si atent combinate. Sarcina si alaptarea, situatiile stresante, efortul fizic sporesc necesitatea nutrientilor. Doppelherz suplimenteaza dieta noastra zilnica, pentru ca nu intotdeauna ne putem hrani in mod optim.