Bioderma

Bioderma
Sortare dupa

Sanatatea pielii este foarte importanta si trebuie ingrijita la orice varsta. De aceea se recomanda utilizarea de produse de igiena, ingrijire a pielii, protectie solara si ingrijire corporala.

Produsele de la Bioderma au la baza inovatii in domeniul dermatologiei, pe baza de ecobiologie. Pielea nu este tratata excesiv, ci este ajutata sa functioneze in mod corect. Prin colaborarea cu medici dermatologi din toata lumea si derularea de studii clinice in aproape 50 de ani de activitate, gama de produse de la Biodema reprezinta o garantie a calitatii si a eficientei in domeniul beauty si cosmetica.

Produsele de la Bioderma sunt disponibile sub forma de crema de fata, crema de hidratare anti-imbatranire, crema regeneratoare, crema pentru protectie solara, crema de corp, solutie lipo-alcoolica, spray calmant, spray si spuma pentru protectie solara, lapte demachiant, lapte hidratant, gel si ulei de dus, lotiune micelara, balsam calmant, sampon pentru par gras, crema pentru par, ser concentrat, gel de par, gel crema, gel spumant, gel spumant, balsam de buze, ulei bronzant, ulei de par, spray hidratant, tratament corector, crema contur, fluid matifiant, ser cu efect de peeling, servetele umede, sapun cosmetic s.a. 

Pentru ingrijirea corpului sunt disponibile produse de la Bioderma pentru piele sensibila, piele normala, piele uscata, iritata sau atopica, piele grasa, cu tendinta acneica, piele hiperpigmentata, piele lezata, pentru protectie solara, ingrijire par si scalp. Exista o gama speciala de produse de ingrijire pentru copii, realizata de specialisti in dermatologie pediatrica.

Produsele de la Bioderma sunt potrivite pentru ingrijire zilnica, ingrijire de noapte, pentru ingrijire ocazionala si pentru tratamente dedicate persoanelor cu piele sensibila, cu nevoi specifice.