Celenes (4)


LAGOM, un motto al stilului de viata suedez... O pozitie clara si hotarata asupra vietii. Nici putin, nici prea mult! Perfect precis si in forma perfecta.

De la acest motto a pornit Celenes by Sweden, inspirat de principiul Suediei de ingrijire a pielii orientat spre rezultate si natura luxurianta scandinava.

Este o marca de produse cosmetice naturala, produsa cu o abordare respectuoasa a sanatatii umane si naturii, combinand in esenta sa cea mai pura apa termala si resursele din plante.


DE CE CELENES BY SWEDEN?


Celenes - produse solare
  • Pentru ca alegi efectele fiabile si dovedite ale resurselor naturale din plante si apa termala din Suedia, la cele mai accesibile preturi.
  • Pentru ca, in calitate de brand orientat catre client, combinam intotdeauna cele mai naturale, ingrediente de cea mai inalta calitate, extracte de plante valoroase, uleiuri si tendinte cosmetice inovatoare cu retete speciale pentru inovatiile noastre de produse.
  • Pentru ca suntem intotdeauna inspirati de perceptiile, nevoile si cerintele consumatorilor nostri valorosi.
  • Pentru ca testam stiintific studiile noastre de cercetare, dezvoltare si inovatiile de produs.
  • Pentru ca nu facem niciodata compromisuri la naturalete, puritate si calitate. Nu folosim silicon, paraben, alcool, nanoparticule, petrochimice si coloranti in niciunul dintre produsele noastre.
  • Pentru ca suntem constienti de responsabilitatea noastra de a proteja biodiversitatea.
Sortare dupa
Filtrele sale solare minerale si organice asigura o protectie completa impotriva razelor UVA / UVB.
Dry Touch SPF 50+ poate fi folosit in siguranta la toate varstele si pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibila.
Produsul este potrivit pentru pielea extra-sensibila a copiilor.
Filtrele sale solare minerale si organice asigura o protectie completa impotriva razelor UVA/UVB. In timpul expunerii directe la soare, previne imbatranirea pielii, petele solare si arsurile solare.
Celenes

Celenes


Eco Friendly

Sunt produse fabricate pe baza criteriilor de sustenabilitate si sensibilitate fata de mediu.

Origine suedeza

Celenes este un brand de cosmetice natural, produs cu o abordare respectuoasa a sanatatii umane si a naturii, combinand cele mai pure resurse termice si pe baza de plante ale Suediei.

Fara aditivi

Nu folosim niciodata siliconi, parabeni, nanoparticule, produse petrochimice, parfumuri si coloranti.

Certificat vegan

Nu sunt inclusi aditivi pentru ingrediente de origine animala.