Vitabiotics

Sortare dupa
Spray-ul oral pentru copii Vitoral D - contine Vitamina D3 (colecalciferol), care contribuie la absorbtia normala a calciului.
Osteocare Original contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos.Prin actiunea sinergica a calciului,magneziului,zincului si vitaminei D3, Osteoc
Vitoral B12 Spray Oral pentru adulti este un supliment alimentar cu gust de cirese si xilitol, sub forma de spray destinat administrarii orale.
Supliment alimentar pentru sugari si copii cu varste cuprinse intre 6 luni si 4 ani.Complex de vitamine, minerale și extract de malt.
Supliment alimentar cu fier, zinc si complex de vitamine B, nutrienti care contribuie la formarea hemoglobinei si a celulelor rosii din sange. Contine
Vitamina D3, cunoscuta si sub denumirea de colecalciferol, este forma de vitamina D care este produsa de piele la expunerea la soare.
Este dovedit stiintific: calciul nu este eficient daca nu este insotit de magneziu. Calciul administrat fara magneziu favorizeaza formarea calculilor
Supliment alimentar cu fier, zinc acid folic, vit. B12, vit B6 care contribuie la formarea hemoglobinei si a celulelor rosii din sange.
Supliment alimentar cu combinatia de fier lipozomal si vitamine sub forma de picaturi Pirofosfat Feric.
Vitoral B complex Spray Oral pentru adulti este un supliment alimentar cu gust de portocala si xilitol, sub forma de spray destinat administrarii orale.