Parodontax

Sortare dupa
Pasta de dinti pentru utilizare zilnica parodontax Fluoride are o formula speciala care ajuta la oprirea si prevenirea sangerarilor gingivale, mentinand gingiile sanatoase, dintii puternici si respiratia proaspata.
Pasta de dinti parodontax Complete Protection Extra Fresh are 8 beneficii speciale prevazute pentru a ajuta la mentinerea gingiilor sanatoase si dintilor puternici.
Parodontax Herbal Fresh este o pasta de dinti cu fluor pentru utilizare zilnica, special conceputa pentru persoanele carora le sangereaza gingiile in timpul periajului dentar.
Periuta de dinti parodontax Gums&Teeth este eficienta in protejarea si pastrarea sanatatii gingiillor si dintilor.
Pasta de dinti parodontax Whitening inlatura delicat petele de pe dintii tai si ajuta la restabilirea nuantei lor naturale de alb, contribuind, totodata, la oprirea si prevenirea sangerarilor gingivale.
Periuta de dinti parodontax Gentle Clean este eficienta pentru curatare delicata si pastrarea sanatatii gingiillor si dintilor.
Pasta de dinti parodontax Classic nu contine fluor si ajuta la indepartarea placii bacteriene care poate cauza sangerari gingivale, mentinand gingiile sanatoase si respiratia proaspata.
Periuta de dinti parodontax Interdental pentru o curatare eficienta mentine gingiile sanatoase si dintii puternici.