Intarirea imunitatii (48)

Sortare dupa
Cetebe Imuno-Active este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Cetebe Imuno-Active contine Vitamina D3, Zinc si granule cu eliberare prelungita pe baza de V
Dr.Max Vitamin C Hot Drink este un supliment alimentar cu indulcitor, sub forma de plicuri cu extract de Soc si Hibiscus, vitamina C si zinc.​
Goldenseal este un supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru sustinerea sistemului imunitar si mentinerea apararii naturale a organismului in lupta contra virusurilor, bacteriilor si ciupercilor, pentru mentinerea sanatatii si integritatii mucoaselor organismului.
Ganoderma Reishi este un supliment alimentar 100% bio, recomandat pentru mentinerea sanatatii sistemului imunitar, protejarea ADN-ului celular si a mitocondriilor impotriva radicalilor liberi, pentru imbunatatirea metabolismului glucidic, pentru mentinerea tensiunii arteriale in limite normale si mentinerea sanatatii ficatului.
Acest supliment alimentar este recomandat tinerilor, adultilor si varstnicilor pentru sustinerea functionarii normale a sistemului imunitar.
Quercetin este un supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru mentinerea sanatatii sistemului imunitar, respirator, cardiovascular, pentru reducerea stresului oxidativ, inflamatiei si a manifestarilor alergice (in special in sfera sistemului respirator – astm bronsic, rinita alergica).
Baraka este folosit de peste 2000 de ani pentru a creste natural puterea de aparare a organismului la toate varstele.Totodata experienta milenara il r
Prin componentele antioxidante, calmante si nutritive din uleiul de chimen negru, Baraka asigura un suport optim pentru cresterea imunitatii la copii
Gripovit Junior este un supliment alimentar ce sustine sistemul imunitar.
Infuzia se administreaza in forme usoare de afectiuni febrile, avand efect diaforetic si antipiretic.
Gripovit Imuno este un supliment alimentar ce contine indulcitori.
Datorita ingredientelor sale complexe, Gripovit MAX C este recomandat pentru mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar, in special in perioadele de primavara, toamna si iarna. De asemenea, produsul diminueaza simptomele asociate racelii si gripei.
Datorita ingredientelor sale complexe, Gripovit MAX C este recomandat pentru mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar, in special in perioadele de primavara , toamna si iarna. De asemenea, produsul diminueaza simptomele asociate racelii si gripei.
Spray-ul oral cu miere de Manuka 400+ si Propolis BIO 30 ajuta la mentinerea sanatatii orale, improspatand respiratia. Impiedica formarea placii bacteriene si are efect antiinflamator, fiind benefic in caz de gingivita sau parodontoza.
Andrographis este un supliment alimentar pentru imunitate si reducerea simptomelor virozelor respiratorii.
Imunicor este un supliment alimentar recomandat pentru sprijinirea sistemului imunitar si pentru ameliorarea simptomelelor de raceala si gripa.
Immunomix Plus capsule este un produs 100% natural, fructul cercetarii Aboca, util pentru a sprijini sistemul natural de aparare a organismului, datorita extractului liofilizat multifractionat de echinacea (Echina2-LMF), a sucului liofilizat de soc si a concentratului total de gheara pisicii.
Brand-ul Sonnentor are ca deviza “Unde bucuria creste in mod natural”  si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania.
Formula unica in Romania cu Wellmune si Prebilac, ce contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.
Bloxivir® Spray Oral este destinat protectiei zilnice impotriva virusurilor care produc inclusiv COVID-19, raceala si gripa. Poate fi utilizat de mai multe ori pe zi, atat preventiv (profilactic), cat si ca tratament, la adulti si la copii cu varsta peste un an.
Produsul a fost conceput pentru sustinerea si protejarea organismului in intersezoane si perioada anotimpului rece prin mentinerea sanatatii si functionarii normale a cailor respiratorii superioare.
Seleniu contribuie la functionarea normala a glandei tiroide, functionarea normala a sistemului imunitar, protejarea celulelor fata de stresul oxidativ.
Multiminerale comprimate este o formula complexa, de inalta calitate, care actioneaza sinergic, recomandata tuturor categoriilor de varsta.
Immunilflor este indicat pentru protectia cavitatii bucale cu efect antibacterian.
ImmunoMix Protectie Nas suporta mecanismele de aparare ale nasului. Formeaza un strat mucoadeziv care sustine protectia mucoasei impotriva agentilor externi, cum sunt virusurile si bacteriile, si mentine integritatea barierei epiteliale a cavitatilor nazale.
Combinatia de ingrediente active contribuie semnificativ la sustinerea sistemului imunitar, protejand astfel organismul impotriva radicalilor liberi si a factorilor de mediu.
Combinatia de ingredient active contribuie semnificativ la sustinerea sistemului imunitar, protejand astfel organismul impotriva radicalilor liberi si a factorilor de mediu.
Intarirea imunitatii

Intarirea imunitatii

Suplimente alimentare pentru intarirea imunitatii