La Finestra Sul Cielo

Sortare dupa
Biscuiti bio crocanti cu multicereale integrale, mere si scortisoara, cu faina integrala de spelta, fara ulei de palmier si potriviti unei alimentatii vegane.
Biscuiti crocanti bio din grau ideali pentru micul dejun sau snackuri. Biscuiti fara zahar, fara lapte si fara oua. Pachet de 450g pentru toata familia.
Gemul bio de caise preparat dupa o reteta ce nu contine zahar, fara pectina, fiind indulcit doar cu pulpa de mere, va va incanta cu gustul adevarat de caise, datorita continutului mare de fructe (100%).
Mulsli crocant bio cu fulgi de ovaz si portocale te fac sa-ti incepi ziua cu un zambet.
Musli crocant bio cu fulgi de ovaz si quinoa te fac sa-ti incepi ziua cu un zambet. Fulgii de quinoa, fulgii de ovaz crocanti, fac din acest produs un aliment ideal pentru micul dejun, conferindu-ti energie pentru intreaga zi.
Musli crocant bio cu fulgi de ovaz, lamaie si ghimbir te fac sa-ti incepi ziua cu un zambet. Fulgii de ovaz crocanti, fac din acest produs un aliment ideal pentru micul dejun, conferindu-ti energie pentru intreaga zi.
Quinoa face parte din familia cerealelor, fiind un aliment de baza al vechilor incasi, care o numeau "cereala-mama". Quinoa e mai bogata in proteine decat majoritatea celorlalte cereale si ofera una dintre cele mai complete surse de proteine care se regasesc in alimentele vegetale.
Acadelele bio cu gusturi variate de fructe (mere, afine, zmeura, lamaie, portocale) sunt un dulce fara zahar adaugat, pentru cei mari si pentru cei mici. Sunt indulcite cu sirop de orez.
Bomboanele bio cu ghimbir si lamaie sunt un dulce delicios, fara zahar, pentru cei mari si pentru cei mici. Sunt indulcite cu sirop de orez.
Gem delicios de fructe, fara pectina, preparat dupa o metoda traditionala care pastreaza nealterat gustul fructelor proaspete. Este indulcit doar cu suc de mere si are o aroma deosebita servit pe o felie de paine prajita sau folosit la prepararea tartelor si a diverselor deserturi.
Gem delicios de fructe, preparat dupa o metoda traditionala, fara zahar adaugat, care pastreaza nealterat gustul capsunelor proaspete. Este indulcit cu pulpa de mere si are o aroma deosebita servit pe o felie de paine prajita sau folosit la prepararea tartelor si a diverselor deserturi.
Gem de piersici fabricat la temperaturi joase pentru a mentine continutul de vitamine. Indulcit doar cu pulpa de mere, fara zahar adaugat. Continut de fruct 70%.
Cereale crocante cu fulgi de ovaz si cacao, ideale pentru un mic- dejun sanatos. Gustul intens de cacao de calitate si fulgii de ovaz fac din acest produs un aliment ideal pentru micul dejun.
O portie de Musli crocant bio cu fulgi de ovaz, mere si scortisoara care te fac sa-ti incepi ziua cu un zambet. Gustul intens de scortisoara, fulgii de ovaz , fac din acest produs un aliment ideal pentru micul dejun.
Biscuiti bio deliciosi, preparati dupa o reteta fara zahar adaugat, fara ulei de palmier, fiind ideali ca o gustare sanatoasa la inceput de zi.
Ovazul este o cereala cu mare valoare nutritionala, care ajuta la mentinerea energiei. Are efect tonic, diuretic si decongestionant. Este una dintre cele mai bogate cereale in proteine, dar are un continut scazut de carbohidrati.
Gem bio de coacaze rosii, fabricat la temperaturi joase pentru a mentine continutul de vitamine. Indulcit doar cu pulpa de mere, fara zahar adaugat.
Cereale crocante cu fulgi de ovaz, ideale pentru un mic-dejun sanatos. Produs fara ulei de palmier.
Naut fiert, conservat doar in apa, gata pentru a fi servit. In tarile din Orientul Mijlociu, nautul este un aliment de baza, din care se fac variate preparate - pateuri, creme, supe, precum si celebrul humus.
Rondele bio din orez integral cu quinoa reprezinta o alternativa sanatoasa la paine, fiind gustarea ideala pentru orice moment al zilei.
Doua inovatii irezistibile in linia snack-urilor sarate: biscuiti din faina de spelta clasici si biscuiti din spelta imbogatiti cu seminte de chia si seminte de in, perfecte pentru a servi ti ca aperitiv sau pentru a fi savurati ca o gustare in timpul zilei.
Pot fi consumate ca atare, in iaurt, cu bauturi vegetale din cereale, migdale, caju sau soia. Poate contine urme de soia, lapte, gluten, nuci.
Usurinta asimilarii orezului este data de prezenta scazuta a lipidelor (numai 0.4%) si de prezenta minima a substantelor nedigerabile.
Stiati ca rondeaua este unicul aliment obtinut direct din cereale doar prin presare mecanica la cald? Prin acest procedeu mecanic, se pastreaza toti nutrientii orezului integral si a celorlalte cereale utilizate.