Torras

Sortare dupa
Ciocolata alba cu indulcitori si proteine din soia.
Produsul este sarac in grasimi, fara gluten, contine o cantitate mare de fibre (5%), care normalizeaza procesul metabolic.
Ciocolata cu lapte si stevia, fara zahar adaugat. Contine indulcitori. Produs fara gluten.
Ciocolata neagra organica cu 100% cacao, fara zahar adaugat. Produsul nu contine gluten.
Ciocolata alba cu capsuni este o gustare dulce excelenta pentru persoanele care, din motive de sanatate, dieta sau sport, evita carbohidratii, inclusiv in special zaharul.
Ciocolata alba cu seminte de floarea soarelui si sare de mare, fara zahar adaugat si fara gluten. Produsul contine indulcitori si poate contine soia, nuci si susan.
Ciocolata neagra cu migdale, fara zahar si fara gluten cu 52% cacao Zero reprezinta o tentatie vegana si un deliciu delicios pe care il puteti savura cu zambetul pe buze.
Ciocolata fara zahar este gustarea perfecta pentru oricine nu doreste sau nu poate consuma prea mult zahar in alimentatia sa.
Ciocolata cu lapte si indulcitori, cu proteine din soia extrudate.
Ciocolata organica cu 62% ciocolata neagra cu migdale intregi, tableta fara gluten, fara zahar adaugat.
Ciocolata neagra cu indulcitori, proteina de soia extrudata, caramel cu indulcitor si sare.
Ciocolata neagra cu seminte de susan si polen fara zahar si gluten Organic este o ciocolata neagra unica, bogata in vitamine, minerale si antioxidanti, avand proprietati antiinflamatorii si tonice.
Aroma clasica de ciocolata neagra in varianta fara zahar, cu bucati de portocala aromata.
Ciocolata neagra, organica, cu 79% cacao, fara zahar adaugat. Contine zaharuri naturale, indulcitori si nu contine gluten.
Ciocolata neagra este foarte ravnita in intreaga lume, datorita puterii si intensitatii aromei sale, precum si a aromei apetisante pe care o degaja. Este ideala pentru deserturi si gustari in orice moment al zilei.
O ciocolata neagra naturala cu stevie pe baza de cacao si alune, fara gluten si zahar adaugat, cu aroma naturala de vanilie si o aroma deosebita. Poate fi consumat si de vegani.
Ciocolata neagra cu fructe de padure si cu 58% cacao, fara zahar, fara gluten, cu stevie.
Ciocolata neagra organica cu maca si ghimbir este facuta cu toate ingredientele naturale.
Ciocolata neagra de calitate excelenta, certificata fara gluten, organica, cu bucati mari de migdale.
Ciocolata neagra cu bucati de cacao si coacaze fara zahar si fara gluten.
Ciocolata neagra cu 60% cacao si indulcitor. Nu contine zahar sau gluten.
Ciocolata neagra cu scortisoara fara zahar, cu un continut minim de cacao - 60%.
Ciocolata neagra cu sare de mare, fara zahar si fara gluten, cu 70% cacao Organic este un produs bio-organic de inalta calitate, care este fabricat exclusiv din materii prime selectate, de inalta calitate.
Contin jumatate din caloriile zaharului, ceea ce o face o gustare excelenta pentru persoanele care trebuie sa fie atente la consumul de zahar, cum ar fi diabeticii.