Afectiuni digestive (12)

Sortare dupa
Dr.Max Digestia este un supliment alimentar ce contine o combinatie de extracte din frunze de anghinare si menta, rizom de turmeric si radacina de ridiche-neagra.
Dr.Max Probiomax este un supliment alimentar ce ajuta la echilibrarea florei microbiene intestinale si a modificarilor de transit. Capsula este de origine vegetala, prin urmare, produsul poate fi folosit si de catre vegetarieni. De asemenea, poate fi utilizat de femeile insarcinate sau care alapteaza.
Supozitoarele cu glicerina sunt dispozitive medicale concepute pentru a sprijini golirea blanda a tractului intestinal, atat pentru scaun ingrosat cat si solid.
Dr.Max EnteroMax Travel este un supliment alimentar ce contine culturi microbiene din drojdie, de origine garantata (Saccharomyces cerevisiae var. boulardii) intr-o concentratie de 400mg intr-o singura capsula.
Capsulele de secretie biliara amelioreaza starile de disconfort digestive (balonare, constipatie, greata, varsaturi) si asigura o buna digestie in cazul exceselor alimentare prin emulsionarea si digestia lipidelor.
Dr.Max Diosmectita este un dispozitiv medical sub forma de plicuri pentru tratamentul oral al diareii acute si cronice si al simptomelor dureroase asociate tulburarilor gastro-instestinale.
Dr.Max CarboMax este un supliment alimentar ce contine 250mg de carbune activ in fiecare comprimat.
Dr.Max Simethicon 80mg este un dispozitiv medical indicat pentru calmarea senzatiei de prea plin
Dr.Max Laktazym este un supliment alimentar ce contine enzima lactaza.
Dr.Max Algacid Sticks este un dispozitiv medical sub forma de plicuri unidoza, care sunt utile in contracararea refluxului gastroesofagian si a senzatilor de arsura.
Loperamid Dr.Max ajuta la ameliorarea diareii prin formarea unor scaune mai solide si prin scaderea frecventei lor.
Dr.Max CarboS+ este un dispozitiv medical util in ameliorarea simptomelor asociate balonarii si flatulentei cauzate de acumularea gazelor.
Afectiuni digestive

Afectiuni digestive