Labo

Sortare dupa
Contine 3 tipuri de acid hialuronic pentru umplerea structurii firului de par si un ingredient anti-seboreic – Zinc PCA.
Este un produs dermato-cosmetic pentru uz topic care ajuta la cresterea fiziologica a parului, a carui formula beneficiaza de Tehnologia Transdermica Labo: moleculele active pot patrunde astfel in structura firului de par nu doar pe cale transfoliculara (prin orificiul foliculului pilos), ci si pe cale transdermica (testul ex vivo cu Celule Franz).
Crema pentru conturul buzelor Fillerina 12HA Densifying Filler Grad 3 este o crema pentru utilizare zilnica cu efect de hidratare si fermitate asupra buzelor si conturului buzelor.
Fillerina 12HA Densifying-Filler este un tratament dermato-cosmetic pentru utilizare acasa.
Crescina Follicular Islands este un tratament dermato-cosmetic complet care contine ambele tipuri de fiole intr-o singura cutie.
Fillerina 932 ochi si pleoape consta intr-un amestec format din 9 tipuri de molecule diferite de Acid Hialuronic, care prezinta un grad deosebit de penetrare in straturilor pielii (test ex vivo cu Celule Franz): in felul acesta ajuta la mentinerea unui efect de umplere a ridurilor si tesuturilor si la remodelarea pleoapelor.
White Hair opreste si inverseaza procesul de albire al parului, fiind un produs dermato-cosmetic cu aplicare topica, care stimuleaza formarea melaninei de la nivelul firului de par si ajuta la contracararea aparitiei parului alb.
Opreste si inverseaza procesul de albire a parului, stimuleaza formarea melaninei de la nivelul firului de par si ajuta la contracararea aparitiei parului alb.
Pachet promotional Labo Tratament Crescina Transdermic Re-Growth HFSC 500 Man, 20 fiole + Sampon Crescina Transdermic HFSC Man, 200ml.
Pachet promotional Labo Tratament Crescina Transdermic Re-Growth HFSC 500 Woman, 20 fiole + Sampon Crescina Transdermic HFSC Woman, 200ml.
Pachet promotional Labo Tratament intensiv Fillerina 12HA Densifying Grad 5, 14 + 14 doze + Crema de zi Fillerina 12HA Densifying Grad 4, 50ml.
Pachet promotional Labo Tratament Crescina Transdermic Re-Growth HFSC 1300 Woman, 20 fiole + Sampon Crescina Transdermic HFSC Woman, 200ml.
White Hair este un produs dermato-cosmetic cu aplicare topica, care stimuleaza formarea melaninei de la nivelul firului de par si ajuta la contracararea aparitiei parului alb.
Cadu-Crex este un tratament dermato-cosmetic topic, sub forma de fiole, impotriva caderii parului, care ajuta la reducerea caderii parului si sustine re-cresterea acestuia.
Tratamentul pentru par Crescina HFSC Transdermic 500 Man ajuta la cresterea fiziologica a parului, avand o formula care beneficiaza de Tehnologia Transdermica Labo: moleculele active pot patrunde astfel in structura firului de par nu doar pe cale transfoliculara, ci si pe cale transdermica, de exemplu prin straturile de piele de la nivelul scalpului (epiderm si derm).
Crema pentru conturul buzelor Fillerina 12HA Densifying Filler Grad 5 este o crema pentru utilizare zilnica cu efect de hidratare si fermitate asupra buzelor si conturului buzelor. Aceasta poate fi utilizata singura sau impreuna cu alte produse Fillerina.
Fillerina 12HA Densifying-Filler este un tratament dermato-cosmetic pentru utilizare acasa.
Pachetul reprezinta un tratament dermato-cosmetic forte si contine: Fillerina 932 tratament pentru buze si conturul buzelor grad 3 Plus si Fillerina 932 tratament pentru ochi si pleoape grad 3 Plus.
Produsul consta intr-un amestec format din 9 tipuri de molecule diferite de acid hialuronic, care prezinta un grad deosebit de penetrare in straturilor pielii (test vivo cu Celule Franz). In felul acesta, ajuta la mentinerea unui efect de umplere a ridurilor si tesuturilor si la remodelarea pleoapelor.
Samponul anti-matreata femei este un produs recomandat pentru par si scalp cu matreata continand trei tipuri de acid hialuronic care ajuta la umplerea structurii firului de par.
Specific pentru par fragil si scalp sensibil, aceasta baza de curatare deosebit de delicata si neagresiva asigura o toleranta ridicata si fac parul moale si stralucitor.
Cadu-Crex este un tratament dermato-cosmetic topic, sub forma de fiole, impotriva caderii parului, care ajuta la reducerea caderii parului si sustine re-cresterea acestuia.
Cadu-Crex este un tratament dermato-cosmetic topic, sub forma de fiole, impotriva caderii parului, care ajuta la reducerea caderii parului si sustine re-cresterea acestuia.
Crexy este un produs dermato-cosmetic sub forma de gel transparent special creat pentru a favoriza cresterea genelor si sprancenelor, si a imbunatati lungimea si grosimea acestora.