Alcon

Sortare dupa
Uniformizează, hidratează și oferă o ameliorare optimă a ochilor fiind recomandat pentru toate tipurile de ochi uscat.
Picaturi oftalmice lubrifiante.
Solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor pentru o ameliorare rapida, de lunga durata, a senzatiilor de uscaciune, iritatie, arsura, intepatura, a senzatiei de nisip in ochi sau de corp strain.
Este o solutie sterila ce contine polietilenglicol 400, propilenglicol, hidroxipropil guar, sorbitol, aminometilpropanol, acid boric, clorura de potasiu si clorura de sodiu.
Systane picaturi oftalmice lubrifiante reprezinta o solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor.
Systane Ultra sunt picaturi pentru ochi, lubrifiant dezvoltat de Alcon pentru a face fata cu toate simptomele sindromului de ochi uscat.
AZOPT este indicat pentru scaderea presiunii intraoculare crescute in: hipertensiune oculara
Destinat ameliorarii temporare a simptomelor oculare datorate uscaciunii ochiului, precum disconfortul, senzatia de arsura si iritatie
Systane unidoza este o solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor dvs pentru ameliorarea rapida, de lunga durata a senzatiilor de uscaciune, iritatie, arsura, intepatura, a senzatiei de nisip in ochi sau de corp strain, cauzate de factori externi cum ar fi: praful, fumul, razele UV, caldura uscata, aer conditionat, vant, cosmetice, etc, sau frecventa scazuta a clipitului ce intervine din cauza vizionarii prelungite la Tv, sau a expunerii la monitorul computerului.