Oral-B

Sortare dupa
Periuta manuala de dinti Oral- B Shiny Clean albeste in mod natural prin indepartarea petelor de pe suprafete iar partea de cauciuc maseaza usor gingiile, prevenind parodontita. Cu periutele de dinti Oral-B Shiny C
Periuta manuala Ultrathin Precision Gum Care imbunatateste sanatatea gingiilor si protejeaza smaltul si este usor de manevrat.
Periuta electrica Smart Coaching, Gumcare 3 D601 protejeaza gingiilor impotriva presiunii prea mari, deoarece are control vizibil al presiunii asupra gingiilor.
Oral-B Pasta de dinti Kids cu personaje Disney Frozen este recomandata pentru igiena dentara a copiilor. Textura de gel a acestei paste de dinti este bogata in fluor, pentru a spori protectia impotriva cariilor.
Inlatura usor resturile de mancare din zonele greu accesibile.
Aprobata de Fundatia pentru Sanatate Orala, periuta electrica Oral-B Junior 6+ ani Green vine impreuna cu un ghid de periaj pentru a va ajuta. Transformati periajul dentar intr-o adevarata placere!
Cu timerul incorporat in maner, indiferent daca folositi sau nu aplicatia, veti stii mereu cat timp a trecut de cand va periati dintii.
Daca in timpul periajului vei apasa prea tare, periuta Oral-B Teen este dotata cu un senzor de presiune care te va atentiona vizual.