Crystal Spring

Sortare dupa
Cu o formula 100% naturala si proaspata, pe baza de aloe vera organica are un parfum proaspat realizat din extracte vegetale si uleiuri naturale ce confera o eficienta crescuta si o ingrijire delicata.
Deodorantul fara saruri de aluminiu este un produs natural, creat cu ingrediente aprobate de societatea vegetariana. Acesta este potrivit si pentru vegani si vegetarieni. Se poate utiliza atat pentru femei, cat si pentru barbati.
Cu o formula 100% naturala si proaspata, pe baza de aloe vera organica, are un parfum proaspat, realizat din extracte vegetale si uleiuri naturale ce confera o eficienta crescuta si o ingrijire delicata.
Formula 100% naturala, pe baza de saruri minerale, aloe vera organica si bicarbonat de sodiu, confera o hidratare eficienta, cu o aplicare sigura. Ofera protectie de lunga durata, fara a lsasa pete albe.
Cu o formula pe baza de sare de Alaun, deodorantul pentru femei Salt of the Earth ofera protectie eficienta si de lunga durata.
Cu ingrediente 100% naturale, pe baza de sare de Alaun si note delicate de castravete si pepene, ofera prospe me pe parcursul intregii zile Cu o singura aplicare ofera ingrijire delicate a pielii axilei si protecie de lunga durata, fara a lasa pete albe.
Statisticile redau faptul ca unii copiii ajung la pubertate mai devreme si starea medicala a pubertatii precoce este in crestere. Formula deosebita, ce contine cristal natural antibacterian, lupta impotriva mirosurilor neplacute, in mod delicat si eficient.
Cu ingrediente 100% naturale, pe baza de sare de Alaun si note delicate de castravete si pepene, ofera prospe me pe parcursul intregii zile. Cu o singura aplicare, ofera ingrijire delicata a pielii axilei, fara a lasa pete albe.
Doeodorantul fara saruri de aluminiu este un produs natural, creat cu ingrediente aprobate de societatea vegetariana. Este potrivit si pentru vegani si vegetarieni.
Cu o formula 100% naturala, pe baza de saruri minerale, aloe vera organica si bicarbonat de sodiu, confera o eficienta si o hidratare crescuta.
Cu o formula 100% naturala, pe baza de saruri minerale, aloe vera organica si bicarbonat de sodiu, confera o eficienta si o hidratare crescuta. Cu o aplicare sigura, ofera protectie de lunga durata, fara a lsasa pete albe.
Cu o formula pe baza de sare de Alaun, deodorantul pentru femei Salt of the Earth ofera protectie eficienta si de lunga durata.