Masaj si aromoterapie (408)

Sortare dupa
Uleiul esential de Lavanda este cunoscut prin faptul ca este un relaxant puternic si ajuta in diminuarea stresului si a supraoboselii.
Uleiul esential de rozmarin are un parfum energizant si este extrem de puternic. Folosit deseori in aromaterapie si masaj
Un ulei cu o compozitie interesanta, imbina fitosterolii si carotenoidele cu orizanolul si acidul ferulic. Este prin urmare un complex antiage care aduce beneficii in special pielii mature, imbatranite sau devitalizate.
SOiL Ulei Esential Lavanda (Lavandula angustifolia) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon.
Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a mugurilor plantei de Cuisoare.
Uleiul de tip baza Jojoba SOiL este produs dintr-o singura specie de planta, este in general presat la rece si nu este amestecat cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante.
SOiL Ulei Esential Mandarina (Citrus reticulata blanco) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon.
Uleiul esential  Bergamota SOiL este  produs dintr-o singura specie de planta si nu este  amestecat cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante.
Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a coajei fructului de Grapefruit.
Difuzorul SOiL foloseste unde ultrasonice de inalta frecventa (1,7MHz) pentru a vaporiza instantaneu apa amestecata cu uleiuri esentiale, intr-un abur racoros, fin, umed si aromatic.
Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiul esential de Paciuli este obtinut prin distilarea cu abur a frunzelor de Patchouli.
Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante.
Uleiul esential de geraniu se obtine prin distilare cu abur din partile aeriene ale plantei de geraniu (un soi de muscata) si are un miros intens, deosebit de placut, similar cu cel de trandafiri. Este un agent astringent, hemostatic, antiseptic, anti-spasmodic si anti-infectios. Excelent pentru echilibrarea generala a pielii, actioneaza pentru diminuarea ridurilor, fiind indicat mai ales pentru pielea sensibila, matura sau/si uscata sau cu capilare sparte, lumineaza si revigoreaza epiderma, promovand o buna circulatie sanguina la nivelul capilarelor.
Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Acest ulei natural, pur si organic este obtinut prin distilarea cu abur a intregii plante de Busuioc.
Uleiurile esentiale SOiL sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure si nediluate.
Uleiul esential de grapefruit este obtinut prtin presarea la rece a cojii fructelor de grapefruit. Este un ulei esential des folosit in cosmetica, mai ales pentru tenul mixt, gras si acneic, pentru par si scalp, datorita calitatilor sale astringente, tonice, decongestionante si regenerante.
Uleiul esential de patchouli are efect antidepresiv, antiseptic, afrodiziac, astringent, cicatrizant, diuretic, fungicid, insecticid, sedativ si tonic. Proprietatile insecticide si repelente ale acestui ulei sunt cunoscute de sute de ani, mai ales daca este folosit pentru protejarea hainelor si a textilelor de insecte.
Uleiul de tip baza Neem  SOiL este produs dintr-o singura specie de planta, este in general presat la rece si nu este amestecat cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante.
Proprietatile terapeutice ale uleiului esential de portocala amara includ tratarea digestiei lente, a constipatiei si curatarea ficatului, atunci cand este folosit in amestecuri pentru masaj.
SOiL Ulei Esential Muscata-trandafir (Pelargonium graveolens) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranti artificiali, parfum artificial sau silicon.
Uleiul esential de menta actioneaza ca stimulant general al functiilor digestive, ca antiseptic intestinal, antidiareic, antispasmotic, antivomitiv si carminativ.
Uleiul esential de portocale are proprietati energizante si stimulante si are capacitatea de a improspata si purifica spatiul in care ne aflam
Uleiurile esentiale sunt obtinute prin distilare din plante si sunt folosite in scop terapeutic, pentru inhalatii, masaj sau pentru aromoterapie.
Ulei odorizant, pentru lampa de aromoterapie, cu un miros placut, in ton cu perioada sarbatorilor de iarna
Uleiul esential de tamaie este unul dintre cele mai pretioase uleiuri. Este extrem de benefic pentru imbunatatirea starii mentale si emotionale.
Are proprietati antioxidante si antiseptice si actioneaza in afectiuni respiratorii.
Uleiul esential de rozmarin se obtine prin distilarea cu abur a partilor aeriene a plantelor tinere, are un miros caracteristic, foarte intens, stimulant si camforat. Stimuleaza regenerarea celulara, luptand impotriva aparit
Masaj si aromoterapie

Masaj si aromoterapie

Produse si accesorii pentru Stare de bine