Sweeteria

Sortare dupa
Cu siguranta, cel mai irezistibil desert din lume este ciocolata.
Prelungeste-ti pauzele, gustarile si clipele de relaxare cu alunele de padure sub acoperire de ciocolata amaruie si bucura-te de gustul lor intens, dulce-natural. Fara zahar adaugat.
Banutii de ciocolata cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii iti vor indulci ziua inca de la primele momente ale diminetii - daca ii servesti alaturi de cafea, in scurtele pauze de peste zi - cand pofta de "ceva dulce" vine pe neasteptate.
Ideal pentru a constitui o gustare intre mese, in pauza de la scoala sau de la birou.
O explozie de bucurie in orice moment al zilei, cand ai pofta de ceva dulce, cu indulcitor natural din Stevia, fara calorii. Prelungeste-ti pauzele si clipele de relaxare cu Sweetie, bomboanele fara zahar, cu lapte si bucura-te de gustul lor intens, dulce-natural.
Cu siguranta, cel mai irezistibil desert din lume este ciocolata.
Iti amintesti de dulcele copilariei? Noi, cei de la Sweeteria, da! Asa ca am creat gama de napolitane fara zahar, cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii si cu multa, foarte multa crema intre foile crocante, pentru a te transporta in timp.
Dulceata de afine fara zahar, cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii , fara conservanti, coloranti sau arome artificiale. Dulceturile sunt FIERTE RESPONSABIL, in vas de inox alimentar, non-alergic (fara nichel/mangan).
Prelungeste-ti pauzele, gustarile si clipele de relaxare cu prunele sub acoperire de ciocolata amaruie si bucura-te de gustul lor intens, dulce-natural.
Dulceata de mure fara zahar, cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii , fara conservanti, coloranti sau arome artificiale. Dulceturile sunt fierte responsabil, in vas de inox alimentar, non-alergic (fara nichel/mangan).
Napolitanele Sweeteria Sports cu crema de cacao, au 76% crema intre foile crocante si sunt imbogatite cu proteine din lapte.
Acum ai cel mai bun pretext pentru a face o pauza scurta.
Cu siguranta, cel mai irezistibil desert din lume este ciocolata.
Napolitanele Sweeteria cu crema de frisca si vanilie, indulcite exclusiv cu Green Sugar, sunt o alternativa delicioasa la dulciurile din comert, care contin uriase cantitati de zahar, coloranti si conservanti, atunci cand iti doresti un mic desert sau cand, pur si simplu, e momentul unei gustari dulci.
Ideal pentru a constitui o gustare intre mese, in pauza de la scoala sau de la birou.
Gem fara zahar, cu indulcitor natural din Stevia, cu zero calorii, fara conservanti, coloranti sau arome artificiale.
Gem fara zahar, cu indulcitor natural din Stevia, cu zero calorii, fara conservanti, coloranti sau arome artificiale. Gemurile sunt fierte responsabil, in vas de inox alimentar, non-alergic (fara nichel/mangan).
O explozie de bucurie in orice moment al zilei, cand ai pofta de ceva dulce, cu indulcitor din Stevia, fara calorii.
Indulcitor de ultima generatie obtinut din extract, de inalta puritate, din frunze de Stevia Rebaudiana si eritritol (obtinut din porumb).
Alege banutii Sweeteria din ciocolata cu lapte si 40% cacao, cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii, pentru un gust cremos si catifelat de ciocolata.
O explozie de bucurie in orice moment al zilei, cand ai pofta de ceva dulce, cu indulcitor natural din Stevia, fara calorii. Prelungeste-ti pauzele si clipele de relaxare cu Sweetie, bomboanele fara zahar cu cafea si bucura-te de gustul lor intens, dulce-natural.
Ciocolata fara zahar adaugat, care, prin concentratiile diferite de cacao, satisface cele mai pretentioase papile gustative, indiferent de momentul zilei la care apare pofta de ciocolata.
Crema tartinabila de cacao cu alune de padure, cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii, fara zahar adaugat si fara ulei de palmier, singura crema tartinabila cu unt de cacao si ulei de rapita.
Ciocolata fara zahar adaugat, care, prin concentratiile diferite de cacao, satisface cele mai pretentioase papile gustative, indiferent de momentul zilei la care apare pofta de ciocolata. Produs de post/vegan.