Umberto Giannini

  (17)
Umberto Giannini
Sortare dupa
  • Acest balsam reparator 97% natural valorifica beneficiile proteinelor si uleiurilor naturale pentru a inversa efectele daunelor, lasand parul sa arate si sa se simta mai sanatos. In plus, reda umiditate si stralucirea parului, reducand aspectul incretit si al varfurile despicate si prevenind deteriorarea ulterioara.
  • Amestecat cu vitamina B5, acest sampon hidrateaza si detoxifica simultan parul, fara a incarca firele. Formula indeparteaza acumularile si impuritatile, imbunatatind in acelasi timp modelul buclelor, incurajand rezultate vizibil definite.
  • Activeaza-ti buclele cu aceasta spuma de inalta definire, cu formula usoara, flexibila si un finisaj anti-static. Transforma instantaneu parul moale, nedefinit in spirale super modelate de bucle voluminoase. Sigur pentru parul vopsit, tratat chimic si pentru extensii de par.
  • Gelul pentru definirea buclelor Curl Scrunching Jelly este ideal pentru scrunch-ul tuturor tipurilor de par cret, buclat sau wavy.
  • Activeaza-ti buclele cu aceasta spuma, cu formula usoara, flexibila si un finisaj anti-static. Transforma instantaneu parul moale, nedefinit in spirale super modelate de bucle voluminoase. Sigur pentru parul vopsit, tratat chimic si pentru extensii de par.
  • Pentru parul predispus la rupturi care are nevoie de ingrijire, uleiul pentru scalp si par cu rozmarin de la Umberto Giannini ajuta la hranirea, repararea vizibila si protejarea parului impotriva deteriorarii ulterioare.
  • Formula magica Curl Jelly atenueaza efectul static, hidrateaza, ofera elasticitate buclelor si le descurca. Balsamul acopera fiecare suvita de par, hidratand fara a ingreuna parul, si defineste forma fiecarei bucle. Sigur pentru parul vopsit, tratat chimic si pentru extensii de par.
  • Masca ta minune de un minut. Acest tratament aplicat o data pe saptamana promite sa transforme buclele uscate si triste in suvite matasoase, descurcate. Ce face: Repara si hidrateaza, increteste si adauga stralucire buclelor insetate.
  • Actionand ca un scut defensiv pentru bucle, uleiul anti-frizz pentru repararea parului cret, Bond Repair hraneste in profunzime firele, increteste si sigileaza cuticulele pentru a proteja parul si pentru a preveni deteriorarea externa.