Herbaria

Sortare dupa
Un amestec minunat din roinita parfumata, fenicul aromat, musetel dulce, menta puternica si hamei amarui calmat fin cu lavanda si rozmarin.
Amestec de ceai din plante si fructe, este realizat din ingrediente organice pentru a fi mai aproape de natura si simti savoarea fructelor si plantelor.
Amestec de ceai din plante si condimente, perfect pentru o gustare sanatoasa si plina de savoare.
Ceai echilibrant pentru femei, din plante medicinale bio este un amestec este indragit de femei. Pentru aceasta am amestecat cretisoara cu plante clasice precum coada soricelului, ovaz verde si urzica. Ghimbirul da un gust placut picant iar roinita fina, proaspatul mirt lamaios si aromata menta marocana reimprospateaza spiritul si sufletul.
Ceai echilibrant din plante medicinale bio, precum roinita fina, rozmarin, flori dulci de tei si mult indragitul chimen se ingrijesc de armonia interioara. Ovazul verde si urzica sunt clasicele plante energizante iar lemongras si eucaliptul dau o nota de prospetime. Astfel se aduc in echilibru mintea si sufletul.
Ceai din plante medicinale bio pentru o stare de cald si bine, in acest amestec am combinat clasicele plante indragite anason, fenicul si chimen cu caldura oferita de cardamom si coriandru si gustul usor picant al ghimbirului. Coaja de portocala aromata si dulcele musetel intregesc gustul ceaiului.
Ceaiul bio din plante si fructe Alpaki este un amestec de ceai din plante si fructe mentolat si racoritor.
Ceai din plante medicinale bio pentru o dimineata plina de energie, plante stimulatoare precum mate, ceai verde, frunze de maslin, si clasicele urzica si ovaz verde aduc energie acestui amestec de ceai racoritor. Chiar Hildegard von Bingen le-a recomandat ca fiind ”condimentele vietii”. Marul si petalele de trandafir fortifica simturile prin aroma lor. Acum putem incepe!
Ceai din plante medicinale bio pentru o stare de bine, am combinat flori fine, dulci de tei cu aromele puternice de cimbru si salvie. Cuisoarele si eucaliptul intensifica si reimprospateaza cu puternicele uleiuri esentiale. Frunzele de cocaz negru si caldura lemnului dulce intregesc aroma. Astfel va rasuna o voce de aur, placuta.
Amestec de ceai din plante si fructe cu morcovi si frunze dulci de mur, un gust fresh si racoritor.
Ceaiul bio aer proaspat este realizat din ceai din flori de soc si flori de tei este un ceai indragit cand vremea de afara se aspreste. Am adaugat o combinatie din iutimea fina a ghimbirului si clasicele cimbru, anason si patlagina ingusta. Un iz de ulei esential de menta asigura o briza proaspata.