Alimente copii (604)

Sortare dupa
Cerealele Bio cu banane si piersici sunt ideale pentru masa de seara, in completarea alaptarii sau ahranirii cu biberonul.
Laptele praf Nan 3 Optipro Premium contine o combinatie unica de ingrediente, sustinand o buna dezvoltare fizica si mentala a copilului, ajutand astfel la oferirea unei baze puternice pentru viitorul sau.
Laptele praf Nan 4 Comfortis este un lapte praf premium destinat copiilor cu varsta intre 2 si 3 ani, intr-o combinatie unica de ingrediente ce raspund nevoilor nutritionale speciale pentru dezvoltarea fizica si mentala optima a celor mici.
Laptele praf Nan 4 Optipro Premium este un lapte destinat copiilor cu varsta incepand de la 2 ani, ca parte lichida a alimentatiei. Acesta este realizat printr-o tehnologie speciala de optimizare a proteinelor in functie de varsta, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ.
Milumil Junior 3+ lapte fortifiat, recomandat de la 3 ani. In primii 3 ani de viata i-ai asigurat o dieta echilibrata si adecvata varstei, iar puiul t
HiPP 1 Combiotic are o compozitie unica. Culturi naturale ale acidului lactic, originar izolate din laptele matern. Laptele matern contine un numar mare de culturi probiotice care difera individual.
Aliment dietetic pentru scopuri medicale special, de la nastere, formula previne refluxul laptelui in esofag, in cazurile de eructatie si reflux.
Laptele de continuare pentru sugari este recomandat incepand de la 6 luni, avand calitate organica si fiind imbogatit cu Probiotik si Praebiotik.
Laptele de crestere este potrivit pentru copii incepand din a 12-a luna, fiind o alternativa mai potrivita decat laptele de vaca, cu o cantitate mai redusa de proteine, imbogatit cu acizi grasi Omega 3, vitamine si minerale importante.
Nan Complete Comfort este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale pentru regimul dietetic al sugarilor cu probleme digestive minore. Prin combinatia sa unica de ingrediente, produsul ajuta la managementul afectiunilor gastrointestinale (regurgitare, constipatie, colici).
Laptele de crestere se poate utiliza penmtru bebelusii + 1 an, fiind o alternativa mai potrivita decat laptele de vaca, cu o cantitate mai redusa de proteine, imbogatit cu vitamine si minerale importante (cum ar fi; fier, calciu, iod, vitamina D).
Laptele praf de continuare cu Pronutra Advance Aptamil 2 este un lapte premium pentru copiii de varsta mica.
Recomandate incepand cu luna a VI-a de viata. Contin mar, banana si portocale gustoase, de provenienta organica, sub forma de pudra.
Borcanele Fructe gustoase cu cereale integrale de la HIPP contin fructe atent alese si cerealele fine ce fac ca aceste produse sa fie usor de digerat si satioase.
Fulgi de cereale ecologice cu fructe, recomandate din a 10 - a luna, indeplinesc nevoile nutritionale corespunzatoare varstei si contin doar ingrediente ecologice valoroase, verificate cu strictete.
Lapte praf Topfer Bio Lactana Kinder pentru copii de la 1 an este formula organica de lapte praf pentru copiii de varsta mica (1-3 ani), ideala in faza de crestere, datorita compozitiei sale unice: contine BIFIDO culturi, un amestec de 4 bifido culturi valoroase
Tӧpfer Bio 2 a fost special dezvoltat pentru sugarii cu care au peste 6 luni care nu pot fi alaptati sau care au o senzatie persistenta chiar si dupa hranirea cu formula Topfer Bio 1.
Produsul organic cu lapte praf degresat Tӧpfer Bio 3 pentru copii mici, care au implinit deja 10 luni este indicat dupa intreruperea alaptarii sau ca o alternativa de continuare dupa formula de lapte Tӧpfer Bio 2.
Laptele praf Aptamil ProExpert Pepti 2 este o formula de lapte speciala pentru sugarii cu alergie la proteina laptelui de vaca. Alergia la proteina din lapte este cea mai intalnita forma de alergie alimentara la sugar.
Formula lapte praf Bio 1 se poate administra de la nastere, ca unic aliment, fiind potrivit si daca sugarul nu este alaptat, dupa intreruperea alaptarii sau daca Topfer Bio Pre nu mai este suficient.
HiPP Organic are la baza ingrediente de calitate ecologica (organica), atent selectate si strict controlate si contine toti nutrientii necesari, imbogatit cu acizi grasi cu lant lung polinesaturati = LCP (Omega 3 & 6), importanti mai ales in primele luni de viata.
Laptele praf Aptamil Junior este un lapte de crestere premium, potrivit pentru copiii de peste 1 an.
Laptele praf Organic poate fi administrat de la 6 luni, ca parte a unei alimentatii diversificate, in continuarea laptelui matern.
Aptamil AR este destinat managementului dietetic al eructatiilor si regurgitatiilor accentuate la sugari. Aptamil AR poate fi utilizat ca singura sursa de nutritie de la nastere pana la varsta de 6 luni, daca sugarul nu este alaptat.
Laptele praf Nan 3 Optipro contine o combinatie unica de ingrediente, sustinand o buna dezvoltare fizica si mentala a copilului, ajutand astfel la oferirea unei baze puternice pentru viitorul sau.
Laptele praf Nan 3 Comfortis este un lapte pentru copii, care poate fi folosit de la 1 an, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.
Laptele praf Nan 2 Optipro este dezvoltat pe baza cercetarilor Nestle in domeniul nutritiei si sanatatii copiilor si contine o combinatie unica de ingrediente ce sustin o buna dezvoltare fizica si mentala a bebelusului in aceasta etapa, ajutand astfel la crearea unei baze puternice pentru viitor.
La Nutricia, ne dedicam misiunii noastre de a intelege secretele laptelui matern, cea mai buna nutritie pentru imunitate.
Alimente copii

Alimente copii

Alimente pentru copii