Ipsen

Sortare dupa
Ce este Forlax si pentru ce se utilizeazaForlax contine ca substanta activa macrogol 4000. Acest medicament este un laxativ osmotic recomanda
Substanta activa din SmectaGo este diosmectita, o argila naturala ce ajuta la oprirea si tratarea diareei si la calmarea durerilor abdominale.
Smectita, prin structura sa laminara si vascozitatea ridicata, are o putere mare de acoperire a mucoasei intestinale. Creste rezistenta barierei de mucus prin sporirea calitatii si cantitatii mucusului de la suprafata enterocitelor (mucoprotectie activa).
Actiune terapeutica:Smectita, prin structura sa laminara si vascozitatea ridicata, are o putere mare de acoperire a mucoasei intestinale.
Tratament simptomatic pentru tusea seaca si iritativa.
Paxeladine este recomandat in tratamentul simptomatic al tusei de diverse etiologii: tuse gripala, rinofaringite, traheite, laringite, bronhopneumopat
Smikactiv Go Plicuri, efect antidiareic.
Eziclen este indicat la adulti pentru golirea intestinului, inaintea oricaror proceduri clinice care necesita un intestin curat
Tratamentul pe termen lung al acromegaliei, la pacientii la care valorile plasmatice ale hormonului de crestere (GH) si/sau al factorului de crestere insulin-like 1 (IGF-1).
Tratamentul pe termen lung la copiii cu deficit de crestere cauzat de o secretie inadecvata a hormonului de crestere endogen.
Diphereline 0,1 mg este indicat in tratamentul de atac al carcinomului de prostata, hormonodependent, in stadiu avansat cu metastaze (inaintea formei cu eliberare prelungita
Tratamentul simptomelor legate de insuficienta venolimfatica (senzatie de greutate in picioare, durere, sindromul picioarelor nelinistite etc).
Tratamentul simptomatic al afectiunilor cognitive la adulti, cu exceptia dementei confirmate, a bolii Parkinson si tulburarilor cognitive secundare depresiei, bolilor vasculare, metabolice sau de origine iatrogenica. Tratamentul adjuvant al vertijului de origine vestibulara, pe lânga reabilitarea vestibulara. Tratamentul simptomatic al tinitusului.
Tratamentul carcinomului de prostata localizat cu risc ridicat sau local avansat, in combinatie cu radioterapia.