Sensodyne

Sortare dupa
Pasta de dinti Sensodyne Repair & Protect este o pasta de dinti cu formula unica pe baza de NovaMin si fluor care ajuta la repararea zonelor sensibile ale dintilor tai.
Este o pasta de dinti care, in urma utilizarii cu frecventa de cel putin 2 ori pe zi, actioneaza impotriva sensibilitatii dentare.
Periuta de dinti Sensodyne Advanced Clean mentine sanatatea si frumusetea dintilor. Indeparteaza eficient placa dentobacteriana si ajuta la prevenirea
Sensodyne Natural White este o pasta de dinti pe baza de carbune obtinut din surse naturale, din nuca de cocos.
Pasta de dinti Sensodyne Nourish Gently Soothing contine minerale bio-active care ajuta la intarirea si mentinerea dintilor sanatosi.
Pasta de dinti Sensodyne este recomandata de medicii stomatologi din intreaga lume pentru a combate sensibilitatea dentara.
Periuta de dinti Sensodyne Repair & Protect are perii moi si rotuntiti la capat, special creati pentru o curatare delicata a dintilor si gingiilor.
Pasta de dinti Sensodyne Nourish Healthy White contine minerale bio-active care ajuta la intarirea si mentinerea dintilor sanatosi.
Apa de gura Sensodyne Cool Mint este un produs creat special pentru a oferi protectie persoanelor care se confrunta cu probleme legate de sensibilitatea dentara.
Utilizarea zilnica a atei dentare contribuie la eliminarea din locurile greu accesibile a placii bacteriene responsabila de respiratia urat mirositoare si afectiuni ale gingiei.
Sensodyne Repair & Protect Whitening este o pasta de dinti cu formula unica pe baza de NovaMin si fluor, care ajuta la repararea zonelor sensibile ale dintilor tai.
Daca ai dintii sensibili trecerea la o pasta de dinti precum Sensodyne va face diferenta in calitatea vietii de zi cu zi si iti va readuce placerea de a bea si manca ceea ce iti place.
Sensodyne Multi Care este o pasta de dinti ce ajuta la protectia impotriva sensibilitatii dentare.
Sensodyne Rapid Relief este o pasta de dinti care ofera protectie constanta impotriva sensibilitatii dentare.
Periuta de dinti Sensodyne Sensitivity and Gum este special conceputa de catre expertii in domeniu pentru persoanele cu dintii sensibili si probleme gingivale.